Alexandru Arșinel împlinește 83 de ani. Maestrul, în lacrimi după Stela Popescu

Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel împlinește azi venerabila vârstă de 83 de ani. Marele maestru al scenei românești celebrează acest eveniment special acasă, înconjurat de cei dragi. În această zi, actorul și-a amintit inevitabil și de Stela Popescu, iar cu această ocazie a mărturisit cea mai de suflet dorință a lui. 

Așinel, unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România, se luptă de trei ani cu o serie de probleme de sănătate, ce l-au țintuit de multe ori pe patul de spital. Actorul chiar a trecut prin două intervenții pe cord deschis deosebit de dificile. 

Citește și: Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă

Alexandru Arșinel a fost externat din spital cu o zi înainte de ziua sa de naștere, astfel că azi se află alături de familie și de cei dragi. Totuși, o singură persoană lipsește de lângă el, prietena și colega sa de scenă, Stela Popescu.

La aproape cinci de la trecerea în neființă a celebrei actrițe, Alexandru Arșinel își aduce aminte cu nostalgie de ea și de vremurile petrecute împreună. Actorul a făcut o mărturisire cutremurătoare și anume că și-ar dori să mai fie măcar o dată pe scenă alături de Stela Popescu și să bucure publicul, așa cum au făcut-o decenii la rând. 

,,Cel mai frumos a fost atunci când am avut debutul, la Savoy, cu Stela (Popescu, n.red.). Atunci când ne-am împerecheat pentru scena românească. Cred că a fost o zi importantă nu doar pentru cele câteva sute, mii de spectacole pe care le-am jucat împreună, cât pentru cei peste 20 de ani de teatru. A fost o perioadă extrem de fericită.

Din momentul în care nu a mai fost Stela, pot să zic că nu a mai fost nimic. Îmi doresc să fiu pe scenă, cu Stela Popescu, să mai jucăm împreună. Ar fi o mare plăcere, o mare bucurie”, a dezvăluit cu emoție Arșinel pentru Fanatik

Citește și: Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate: «Am angajat pe cineva care mă ajută»

Cum își petrece Alexandru Arșinel ziua de naștere

Alexandru Arșinel este recunoscător pentru că familia îi este alături și dezvăluie că cei dragi îi aduc bucurie în suflet și îl fac să uite de suferința pricinuită de boală. 

De ziua mea am ceea ce îmi doresc. O întâlnire cu toată familia. Nu doar copiii, ci și cu nepoții. Ei au inițiat asta, iar eu sunt chiar bucuros că ne strângem toți, în jurul unei mese, să stăm de vorbă, așa, ca o familie. Nici nu mai vreau vreun cadou, dacă îi am alături pe ei, sunt bucuros, mă simt bine”, a mai adăugat Arșinel pentru sursa mai sus menționată. 

Alexandru Arșinel, copleșit de problemele de sănătate

Cu o zi înainte să împlinească 83 de ani, medicii i-au îngăduit lui Alexandru Arșinel să meargă acasă, având în vedere că starea sa de sănătate este una stabilă. 

Maestrul a recunoscut în cadrul unei emisiuni TV că este trist din cauza problemelor medicale, ce nu-i dau pace și îl fac să se simtă din ce în ce mai slăbit. 

Ce să fac, nu fac bine....De la o vreme nu mai fac așa de bine și cu pandemia, și cu niște internări care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a mărturisit Alexandru Arșinel. 

Arșinel a suferit o a doua intervenție la inimă pe cord deschis, procedură pe care medicii au considerat-o ca fiind neapărat necesară, după ce actorul s-a îmbolnăvit de Covid-19, iar virusul i-a afectat organismul. 

În cadrul primei intervenții pe cord deschis, Alexandru Arșinel a avut nevoie de montarea unui stent la inimă, operație extrem de complicată și vitală la acel moment, pentru actor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net