Alexandru Arşinel, primul spectacol după operaţia la inimă

Ultima actualizare:

Pe Alexandru Arșinel pare că nu îl poate doborî nimic! La începutul acestei luni actorul a fost supus unei operații pe cord deschis. Iată că la trei săptămâni de la operație, Arșinel a și avut primul spectacol.

Alexandru Arșinel a fost operat pe cord deschis la începutul lunii Foto: Antena3
Alexandru Arșinel a fost operat pe cord deschis la începutul lunii Foto: Antena3

Alexandru Arșinel a declarat că le este recunoscător medicilor care l-au vindecat. După operația la inimă, artistul a luat parte  Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală în memoria artiștilor care nu mai sunt printre noi de aceste sărbători.

«Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori», a declatat actorul Alexandru Arșinel, la Antena3.

Alexandru Arșinel a vrut cu orice preț să se întoarcă pe scenă

Despre operația la inimă, Alexandru Arșinel a declarat că nu a fost ușoară. Actorul a declarat că se consideră norocos că a avut parte de medici buni și spune că a trecut prin momente și mai dificile în viață. De asemenea, el a mărturisit că a făcut tot posibilul pentru a se întoarce pe scenă pentru că nu poate sta departe de publicul român/

«Nu foarte bine. O operaţie la inimă nu este o bagatelă, dar am promisiunea lor (n.r medicilor) şi a lui Dumnezeu că în câteva săptămâni voi fi bine. (...) Am avut multe momente mai dificile în viaţă, dar am avut pe cineva lângă mine care m-a ajutat. Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul. Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei», a mai spus Arșinel.

Actorul a avut Covid

În luna aprilie, Alexandru Arșinel a fost infectat cu Covid-19. Din cauza vârstei, virusul i-a agravat problemele pe care le avea deja la inimă. El și soția lui au fost diagnosticați cu coronavirus la doar două luni de la vaccin.

După trei săptămâni de tratament la institutul Matei Blaş din Capitală, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București a fost externat și a anunțat că s-a vindecat ce Covid-19.

În ultimii ani, Arșinel s-a luptat cu problemele de sănătate. Îndrăgitul actor a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, în 2017, după ce a făcut infarct, fiindu-i introdus un stent. În 2013, Alexandru Arșinel suferit un transplant de rinichi, iar în timp, mai multe intervenţii la coloană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net