Alexandru Ar┼činel, primul spectacol dup─â opera┼úia la inim─â

Pe Alexandru Ar╚Öinel pare c─â nu ├«l poate dobor├« nimic! La ├«nceputul acestei luni actorul a fost supus unei opera╚Ťii pe cord deschis. Iat─â c─â la trei s─âpt─âm├óni de la opera╚Ťie, Ar╚Öinel a ╚Öi avut primul spectacol.

image
Alexandru Arșinel a fost operat pe cord deschis la începutul lunii Foto: Antena3

Alexandru Ar╚Öinel a declarat c─â le este recunosc─âtor medicilor care l-au vindecat. Dup─â opera╚Ťia la inim─â, artistul a luat parte  Teatrul de Revist─â Constantin T─ânase din Capital─â ├«n memoria arti╚Ötilor care nu mai sunt printre noi de aceste s─ârb─âtori.

┬źAm venit acas─â ├«n ideea de a avea o nou─â ├«nt├ólnire cu prietenii no╚Ötri spectatori. ├Än ideea de a face un nou num─âr de magie care st─â ├«n putin╚Ťa ┼či caracterul acestui gen care ├«i face pe oameni s─â z├ómbeasc─â chiar ┼či atunci c├ónd le vine s─â pl├óng─â. E un teatru adev─ârat e un adev─ârat recuperator, un adev─ârat medicament pe care noi ├«l folosim aproape zi de zi pentru spectatori┬╗, a declatat actorul Alexandru Ar╚Öinel, la Antena3.

Alexandru Ar╚Öinel a vrut cu orice pre╚Ť s─â se ├«ntoarc─â pe scen─â

Despre opera╚Ťia la inim─â, Alexandru Ar╚Öinel a declarat c─â nu a fost u╚Öoar─â. Actorul a declarat c─â se consider─â norocos c─â a avut parte de medici buni ╚Öi spune c─â a trecut prin momente ╚Öi mai dificile ├«n via╚Ť─â. De asemenea, el a m─ârturisit c─â a f─âcut tot posibilul pentru a se ├«ntoarce pe scen─â pentru c─â nu poate sta departe de publicul rom├ón/

┬źNu foarte bine. O opera┼úie la inim─â nu este o bagatel─â, dar am promisiunea lor (n.r medicilor) ┼či a lui Dumnezeu c─â ├«n c├óteva s─âpt─âm├óni voi fi bine. (...) Am avut multe momente mai dificile ├«n via┼ú─â, dar am avut pe cineva l├óng─â mine care m-a ajutat. ├Äncerc toate formele pentru a reveni pe scen─â ┼či a m─â ├«nt├ólni cu publicul. Am o stare de lini╚Öte pentru c─â ├«n urma unei activit─â╚Ťi ale mele r─âm├ón personalit─â╚Ťi artistice, ├«n primul r├ónd, de prim─â m├ón─â ┼či oameni gospodari care ne seam─ân─â nou celor din nordul Moldovei┬╗, a mai spus Ar╚Öinel.

Actorul a avut Covid

├Än luna aprilie, Alexandru Ar╚Öinel a fost infectat cu Covid-19. Din cauza v├órstei, virusul i-a agravat problemele pe care le avea deja la inim─â. El ╚Öi so╚Ťia lui au fost diagnostica╚Ťi cu coronavirus la doar dou─â luni de la vaccin.

Dup─â trei s─âpt─âm├óni de tratament la institutul Matei Bla┼č din Capital─â, directorul Teatrului de Revist─â Constantin T─ânase din Bucure╚Öti a fost externat ╚Öi a anun╚Ťat c─â s-a vindecat ce Covid-19.

├Än ultimii ani, Ar╚Öinel s-a luptat cu problemele de s─ân─âtate. ├Ändr─âgitul actor a suferit o interven╚Ťie chirurgical─â la inim─â, ├«n 2017, dup─â ce a f─âcut infarct, fiindu-i introdus un stent. ├Än 2013, Alexandru Ar╚Öinel suferit un transplant de rinichi, iar ├«n timp, mai multe interven┼úii la coloan─â.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan