Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate: «Am angajat pe cineva care mă ajută»

Ultima actualizare:

Alexadru Arșinel a făcut câteva declarații ce au îngrijorat fanii. Actorul a povestit că, în ultima perioadă, starea sa de sănătate nu s-a ameliorat, ba chiar s-a înrăutățit.

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel (82 de ani) a avut câteva probleme de sănătate care s-au agravat. Actorul a povestit în cadrul unui interviu că perioada dificilă nu a trecut pentru el și chiar a fost nevoit să angajeze pe cineva să-l îngrijească. De asemenea, Alexandru Arșinel a adăugat că nici soția sa nu se simte deloc bine.

Actorul se confrunta cu dureri

Actorul a povestit că îi este greu să se deplaseze, deoarece are dureri de picioare.

Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cinvea care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea'', a spus Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Acesta a mai adăugat că își dorește ca lucrurile să revină la normal și speră ca odata cu primăvara să vină și schimbările.

''Sper că odată cu venirea primăverii să treacă și să ne bucurăm”, a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul a mai adăugat în cadrul interviului că îi este dor scenă și abia așteaptă să mai joace, în ciuda situației sale.

Chiar în prima zi din februarie, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital după ce a chemat Salvarea pentru că se simțea rău. La finalul lunii noiembrie, actorul a fost operat și i s-a montat un stent. El mai suferă de diabet. 

Decizia ce a schimbat teatrul

O decizie recentă i-a schimbat viața lui Alexandru Arșinel. După 60 de ani de activitate, marele actor este oficial pensionar. Nicuşor Dan a refuzat să îi mai prelungească contractul pentru funcţia de director adjunct al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Capitală.

Actorul nu este afectat financiar

Actorul va duce dorul Teatrului de Revistă, dar nu va fi afectat din punct de vedere financiar de pierderea acestei funcții.

În declaraţia de avere, actorul nu a scris şi salariul pe care îl câştiga la teatru, dar a declarat că primeşte anual peste 190 de mii de lei din pensii: pensie de vechime, de handicap, de revoluționar, şi o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net