Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă

Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a ajuns de urgență la spital, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Familia a decis ca actorul să fie internat într-o clinică privată, unde este supravegheat în permanență de o echipă de medici. 

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital
Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital

Problemele de sănătate continuă să îi dea bătăi de cap actorului Alexandru Arșinel. După mai multe zile în care a acuzat stări de oboseală, actorul a fost transportat la spital. În urma investigațiilor amănunțite, medicii au decis că cea mai bună soluție este internarea.

Conform Fanatik, problemele cu care se confruntă Alexandru Arșinel sunt unele de ordin cardiac și nu este exclus ca actorul să fie supus unei noi intervenții chirurgicale pentru montarea unui alt stent. 

Citește și: Alexandru Arșinel, cărat pe brațe de colegii de la teatru 

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a deteriorat, după ce actorul s-a suprasolicitat și a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care a avut loc cu ceva timp în urmă în Botoșani.

După întoarcerea în București, actorul a acuzat o stare generală proastă, iar fiul său decisese să angajeze o asistentă medicală care să îl supravegheze. În ciuda îngrijirilor primite, Arșinel nu și-a revenit, iar familia a decis transportarea acestuia la clinica privată, la care în prezent este tratat. 

Ajuns la 82 de ani, Alexandru Arșinel nu a fost ocolit de problemele de sănătate. În cursul anul 2021, actorul a fost operat și i-a fost montat un stimulator și un stent cardiac. În plus, în urmă cu 12 ani, a fost supus unui transplant renal. Nu a scăpat nici de virusul SARS-CoV-2, iar în anul 2021 a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus și nevoit să acorde un plus de atenție stării de sănătate. 

Vezi și: Alexandru Arșinel a fost dus de urgență la spital 

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai bine plătiți actori

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai bine plătiți actori din România. Conform declarației de avere din anul 2020, Alexandru Arșinel încasează în jur de 8.000 de lei pe lună. În plus, actorul deține patru terenuri: o cotă parte din două terenuri la Dolhasca şi două terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş - Crevedia.

Mai mult decât atât, este deținătorul a trei case de vacanță și al unui apartament în Capitală. Potrivit declarației de avere, Alexandru Arșinel are 12 depozite bancare, dintre care nouă sunt în lei, două în euro și unul în dolari americani. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net