Boala de care suferă Alexandru Arșinel. E internat la ATI după ce a contactat o infecție

Click! a dezvăluit în exclusivitate că Alexandru Arșinel a fost cazat într-un azil de lux din Otopeni. Iată că la câteva săptămâni după ce a fost cazat, actorul nu se află într-o stare bună și a fost chemată ambulanța, după ce a prezentat stări de rău. Din păcate, acesta se află la terapie intensivă, în urma contactului cu o infecție care îi pune sănătatea în pericol.

Alexandru Arșinel a fost dus de unul dintre fiii lui la un azil de bătrâni
Alexandru Arșinel a fost dus de unul dintre fiii lui la un azil de bătrâni

Maestrul Alexandru Arșinel, la ATI, tratat de o infecție nosocomială

Actorul a trecut și prin covid, are la activ și un transplant de rinichi, dar și alte probleme de sănătate, însă nu se dă bătut. La cei 83 de ani pe care îi are, Alexandru Arșinel dă dovadă de multă rezistență fizică.

În prezent, actorul este internat la ATI, după ce a fost luat cu salvarea din azilul de bătrâni în care a fost cazat, după ce a prezentat stări de rău frecvente. În urma analizelor, medicii au constatat că este vorba despre o infecție nasocomială care nu mai trece.

Din fericire, problemele de sănătate actuală nu-i afectează funcția renală, fiind totul sub control. Actorul este internat într-un salon în care stă singur, iar informațiile despre starea lui sunt ținute la secret.

În galeria foto puteți vedea imagini cu azilul în care a fost cazat Alexandru Arșinel

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală  vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!.”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă, scrie cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net