Boala de care suferă Alexandru Arșinel. E internat la ATI după ce a contactat o infecție

Click! a dezvăluit în exclusivitate că Alexandru Arșinel a fost cazat într-un azil de lux din Otopeni. Iată că la câteva săptămâni după ce a fost cazat, actorul nu se află într-o stare bună și a fost chemată ambulanța, după ce a prezentat stări de rău. Din păcate, acesta se află la terapie intensivă, în urma contactului cu o infecție care îi pune sănătatea în pericol.

cub alexandru arsinel png
Alexandru Arșinel a fost dus de unul dintre fiii lui la un azil de bătrâni

Maestrul Alexandru Arșinel, la ATI, tratat de o infecție nosocomială

Actorul a trecut și prin covid, are la activ și un transplant de rinichi, dar și alte probleme de sănătate, însă nu se dă bătut. La cei 83 de ani pe care îi are, Alexandru Arșinel dă dovadă de multă rezistență fizică.

În prezent, actorul este internat la ATI, după ce a fost luat cu salvarea din azilul de bătrâni în care a fost cazat, după ce a prezentat stări de rău frecvente. În urma analizelor, medicii au constatat că este vorba despre o infecție nasocomială care nu mai trece.

Din fericire, problemele de sănătate actuală nu-i afectează funcția renală, fiind totul sub control. Actorul este internat într-un salon în care stă singur, iar informațiile despre starea lui sunt ținute la secret.

În galeria foto puteți vedea imagini cu azilul în care a fost cazat Alexandru Arșinel

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală  vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!.”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă, scrie cancan.ro.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg