Îngrijorare privind starea lui Alexandru Arșinel! Ce a spus un angajat al azilului unde este internat marele actor

Ultima actualizare:

Ce se întâmplă cu maestrul Alexandru Arșinel? În vârstă de 83 de ani, legendarul artist se află internat într-un azil, iar starea lui de sănătate este una misterioasă. Afirmațiile unuia dintre angajații centrului creează și mai multă îngrijorare.  

Îngrijorare privind starea lui Alexandru Arșinel!
Îngrijorare privind starea lui Alexandru Arșinel!

Vestea că marele actor a fost internat de către fiul său a surprins pe toată lumea! Alexandru Arșinel se află la un centru specializat de îngrijiri paleative, starea de sănătate a maestrului deteriorându-se grav în ultima vreme.   

Vezi și: Alexandru Arșinel, cărat pe brațe de colegii de la teatru! Imagini tulburătoare cu actorul: „Îmi e atât de urât să comentez”

Au trecut câteva săptămâni de la acel episod, iar de atunci nimeni nu a mai aflat nimic. Îngrijorarea rămâne una foarte reală și serioasă, iar misterul privind starea de sănătate a celebrului artist se amplifică pe zi ce trece. 

Foarte interesant: Uite în ce azil de cinci stele este cazat Alexandru Arșinel. Are piscină și jacuzzi! Cât plătește fiul lunar?

Un angajat al azilului unde se află Alexadru Arșinel a precizat pentru Cancan nu au voie să dea „acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel”. Dacă acest lucru este unul firesc, răspunul la întrebarea dacă este sau nu în viață maestrul Arșinel a fost unul foarte surprinzător.

Ce spune un angajat al azilului despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel?

„Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a declarat angajatul azilui, potrivit sursei citate.

Poate te interesează: Alexandru Arșinel închiriază vila de la mare turiștilor! Cât costă o noapte de cazare

Oamenii din cadrul teatrului ”Constantin Tănase” au precizat că nici ei nu au putut lua legătura cu celebrul actor. Aceștia nu au mai vorbit cu „Arși” de aproximativ două luni.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă pentru Cancan.

Fiul lui Alexnandru Arșinel, precizări despre sănătatea marelui actor

În ultima sa intervenție la tv, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut precizări în ce privește starea de sănătate a actorului. 

Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel, la Antena Stars! 

Alexandru Arșinel a fost internat în această vară într-un azil. Click! a aflat că locul unde se află maestrul este unul de lux, cu piscină și jacuzzi!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net