Uite în ce azil de cinci stele este cazat Alexandru Arșinel. Are piscină și jacuzzi! Cât plătește fiul lunar?

#Exclusiv Click!

Vestea că maestrul Alexandru Arșinel a fost internat de către fiul său, recent, la azil a șocat pe toată lumea! Fiul actorului, Cristian, a decis să-și interneze părintele la un centru specializat de îngrijiri paleative, starea de sănătate a maestrului deteriorându-se grav în ultima vreme. Azilul unde a fost internat, însă, maestrul este unul de lux, cu piscină și jacuzzi! 

Azilul în care a fost internat Alexandru Arșinel este unul de lux!
Azilul în care a fost internat Alexandru Arșinel este unul de lux!

Iată și: Alexandru Arșinel, cărat pe brațe de colegii de la teatru! Imagini tulburătoare cu actorul: „Îmi e atât de urât să comentez”

Maestrul Alexandru Arșinel este, de aproape o lună, internat într-un cămin de bătrâni, iar starea lui de sănătate n-ar fi deloc bună. 

Maestrul, în vârstă de 83 de ani, ar fi suferit o cădere psihică, iar fiul său, Cristian, a decis să-l ducă pe actor într-un centru de îngrijiri paleative, unde să beneficieze de cele mai bune tratamente și îngrijire specializată non-stop. 

Citește și: Alexandru Arșinel închiriază vila de la mare turiștilor! Cât costă o noapte de cazare

Scoate din buzunare lunar 3700 de ron!

Alexandru Arșinel a ajuns la un azil situat în Otopeni, acolo unde maestrul are parte de condiții de lux. 

Are asistente și personal medical specializat non-stop, cameră privată, saună,  piscină și chiar jacuzzi! 

Prețul este și el unul pe măsură: 3.700 de ron pe lună, cu reducere aplicată pe luna iulie! În mod normal, prețul se ridică la 3.900 ron pe lună. 

Surse din azilul unde este internat maestrul au dezvăluit, pentru Click!, că maestrul este foarte slăbit și nu se poate deplasa, dar este îngrijit foarte bine. 

Fiul actorului:” Nu se poate deplasa! Are niște escare!”

În ultima sa intervenție la tv, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut noi precizări în ce privește starea actuală de sănătate a actorului. 

Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! 

Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel, la Antena Stars! 

În iunie anul acesta, Alexandru Arșinel a mai fost internat într-o clinică privată din Capitală. Asistenta care l-a îngrijit pe maestru cea care o îngrijea și pe soția acestuia, Marilena, cu care actorul este căsătorit din 1968. 

Soția lui Alexandru Arșinel este imobilizată într-un scaun cu rotile de câțiva ani, după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 15 49 17 png
piranha in crisul repede foto Prichici Catalin Facebook 1 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp