Ce s-a ales de casa de la 2 Mai a Stelei Popescu. Uite cum a fost transformată

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Stela Popescu și-a dedicat viața scenei și celui de-al doilea soț, Puiu Maximilian! Moartea subită a îndrăgitei actrițe, la vârsta de 81 de ani, din urmă cu cinci ani, a lăsat în urmă o moștenire colosală. Printre altele și o vilă de la 2 Mai, de la malul Mării Negre.

Cum arată acum casa Stelei Popescu de la malul Mării Negre!

Toată averea fabuloasă pe care regretata doamnă a teatrului românesc a adunat-o în cele cinci decenii de muncă asiduă a rămas fiicei sale adoptive, Doina Maximilian. Paparazzii Click! au fost, recent, la vila de la 2 Mai pentru a vedea cum mai arată una dintre moștenirile lăsate de actriță.

Vezi și: Stela Popescu, poze rare din tinerețe și amintiri tulburătoare, povestite chiar de regretata actriță

Din imagini se poate vedea că locuința a fost renovată și schimbată culoarea casei, dacă pe vremurile în care Stela Popescu trăia, vila era zugrăvită în alb și albastru, iată că acum locuința este toată albă.

De asemenea, se poate vedea în imaginile pe care paparazzii Click! le-au surprins și faptul că vila are două etaje, iar la etaj cât și la parter sunt mai multe șezlonguri pe care se pot relaxa persoanele care au acces în acea locuință.

Vezi si: 81 de lucruri pe care nu le ştiaţi despre marea actriță Stela Popescu

Casa a fost renovată, iar curtea a fost reamenajată, acum are gazon îngrijit, gardul viu este tăiat, iar  locuința arată foarte bine. Poate chiar gata să-și primească primii chiriași. Ori să fie vândută, cine știe ce planuri are fiica adoptivă a regretatei artiste.

Așadar, Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, se ocupă de această locuință, chiar dacă a fost acuzată de cei din jur că a uitat de tot de acea casă de vis de la malul Mării Negre.

Din păcate: Cât de săraci am rămas! 18 actori uriași din "Nea Mărin miliardar", cel mai vizionat film românesc, s-au reunit în Ceruri

Actriţa Stela Popescu a lăsat moştenire trei vile

Stela Popescu a muncit mai bine de cincizeci de ani pe scena teatrului românesc. Artista nu s-a bucurat doar de aprecierea publicului, ci şi de câştiguri materiale destul de consistente, câștiguri pe care le-a investit în diverse bunuri materiale: trei vile frumoase! Una în centrul Capitalei, una la Crevedia, lângă Bucureşti, şi cea de-a treia pe Litoral, în staţiunea 2 Mai.

Pe lângă asta, Stela Popescu i-a încredinţat Doiniţei şi o afacere de jumătate de milion de euro, mai precis un bloc de trei etaje, imobil construit chiar în buricul târgului, anume capitala României. Regretata artistă a murit pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular cerebral.

Citeste si: Ce obiecte din casa Stelei Popescu se vând pe OLX și cât costă acestea!

Adevărul despre vila de la 2 Mai a regretatei Stela Popescu

Click spune!

Stela Popescu s-a născut într-o familie de învăţători modeşti, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. În 1940, tatăl ei, considerat intelectual, deci duşman de clasă, a fost deportat în Siberia, iar mama s-a refugiază, împreună cu ea, în România, la Braşov.

În 1953 a susţinut examenul de admitere la facultate şi este repartizată la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki", la care renunţă după un an şi jumătate când intră în echipa Teatrului Ministerului de Interne.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net