Înainte să moară, Stela Popescu a șocat în declarații: „Am fost mare vagaboandă”. Ce făcea în tinerețe

Pe data de 23 noiembrie 2017, scena românească mai pierdea încă o stea. Moartea Stelei Popescu a îndoliat inimile românilor, însă nici acum nu putem uita carisma, talentul și umorul cu care era înzestrată. În interviurile pe care le oferea presei dădea dovadă mereu de deschidere și asumare, chiar dacă tindea mereu să transmită anumite informații într-o manieră ironică sau amuzantă. 

image

În trecut, Stela Popescu își deschidea sufletul în fața oamenilor și le împărtășea câteva lucruri care, până în acel moment, le erau străine. Printre ele, un aspect a stârnit interesul publicului. Află din rândurile de mai jos despre ce a fost vorba. 

Cum și-a petrecut Stela Popescu tinerețea

Iubea viața, muzica, actoria, dar mai ales oamenii care o făceau să se simtă dorită la toate evenimentele unde se afla în lumina reflectoarelor. Declarații vechi de-ale celei care a fost și va rămâne o Doamnă a Teatrului Românesc amintesc acum, după ani de la moartea ei, de tinerețea „zbuciumată” și nopțile petrecute la șuete: 

„Tinerețe zbuciumată. Nu am dormit nopțile, am fost vagaboandă mare, am petrecut, era chestia asta de chef, la șuetă până dimineața”, mărturisea regretata artistă într-un interviu vechi, oferit publicației cancan.ro

Lucruri neștiute din viața Stelei Popescu 

Artista nu a vorbit doar despre tinerețea frumoasă, „zbuciumată”, așa cum ea o numea, căci a împărtășit cu cei de acasă alte câteva aspecte din viața ei:

  •  „Nu mă dau cu cremă de față și nu mă duc la cosmetician, dar nu umblu cu mâinile pe față. E o nenorocire, îți distrugi tenul, se infectează. Mă spăl cu apă caldă, fără săpun. Mă demachiez cu șervețele umede, nu cu creme, ele îmbâcsesc pielea. Mă dau cu apă fierbinte, și apoi cu apă rece, e un fel de masaj al tenului.
  • Nu dorm mult, doar 5-6 ore. Dormeam în tinerețe, dar de 20 de ani nu mai depășesc 5-6 ore. Și mă odihnesc.
  • Nu am fumat niciodată!
  • La Londra am avut ocazia să o văd pe Glenda Jackson în „Casa Bernarda Alba” sau pe Joan Plowright, soția lui Sir Laurence Olivier… Când am văzut-o pe Glenda Jackson, mi-am zis: „Asta e Olga Tudorache în versiunea engleza”, declara regretata artistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net