Imagini dezolante! Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape șase ani de la decesul actriței

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut aproape șase ani de la decesul regretatei Stela Popescu! Vedeta a lăsat în urmă amintiri frumoase, după 60 de ani de carieră. Zilele trecute, reporterul Click! a fost la mormântul regretatei artiste pentru a vedea cât de îngrijit este.

Stela Popescu și-a sacrificat tot timpul său pentru muncă și scenă! Așa că viața personală a fost pusă pe locul doi, chiar dacă a fost căsătorită de două ori, prima dată cu regizorul Dan Puican și a doua oară cu textierul Puiu Maximilian, regretata actriță a ales să nu devină mamă, deoarece și-a dorit să își dedice fiecare clipă a sa carierei, dar și partenerului de viață. Așa că singurul moștenitor al său este Doina Maximilian, fiica sa adoptivă și femeia care acum are grijă de sufletul său pe lumea cealaltă.

Timpul a trecut, iar pe zi ce trece Stela Popescu se pare că este uitată ușor, ușor. Dacă la început mormântul îi era acoperit de flori iar lumânările ardeau la căpătâiul său, acum pe cavoul unde se odihnește trupul neînsuflețit al Stelei Popescu de la Cimitirul Cernica mai sunt doar trei ghivece de flori uscate, dintre care două sunt de plastic. De asemenea, din imaginile surprinse de reporterul Click!, care a fost în urmă cu câteva zile acolo, putem vedea că nicio lumânare nu mai este aprinsă la căpătâiul său pentru a avea lumină pe lumea cealaltă.

Stele Popescu, moarte subită

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Marea doamnă a teatrului românesc a fost găsită de fiica sa adoptivă, Doina Maximilian după aproape 12 ore de la incident, întinsă pe parchet în casă, singură.

Pentru că a muncit o viață întreagă, regretata actriță a lăsat în urmă o avere colosală și anume o vilă în zona Grădina Icoanei, evaluată la peste 300.000 de euro, o vilă în Crevedia, una în stațiunea 2 Mai, dar și un bloc de apartamente în București.

„Mă simţeam mai în siguranţă când era Stela lângă mine şi aveam cui să îi spun necazurile şi bucuriile mele”, declara Doina Maximilian pentru Click! după tragedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net