Ultimul mesaj pe care Stela Popescu i l-a trimis lui Dan Negru. Ce i-a mărturisit regretata artistă

Dan Negru a dezvăluit recent mesajul pe care regretata Stela Popescu i l-a trimis cu doar cinci zile înainte de a se stinge din viață. Celebrul prezentator TV a vorbit despre ce anume conținea mesajul. 

Dan Negru și Stela Popescu, ultima emisiune împreună
Dan Negru și Stela Popescu, ultima emisiune împreună

Îndrăgita artistă Stela Popescu s-a stins din viață acum 6 ani, pe 23 noiembrie 2017. La acea vreme, ea filmase pentru o emisiune moderată de Dan Negru la Antena 1, moment în care și-a dorit să-l felicite pe acesta pentru întreg momentul. 

Dan Negru, mărturisiri despre ultimul mesaj primit din partea Stelei Popescu 

Dan Negru a filmat emisiunea „Ghicește vârsta” împreună cu Stela Popescu, chiar cu cinci zile înainte de a trece în neființă, la vârsta de 81 de ani. Pentru a-i mulțumi și a-și exprima admirația, Stela Popescu i-a transmis un mesaj emoționant, pe care vedeta de televiziune l-a dezvăluit în urmă cu doar câteva ore. 

„Am filmat cu Stela Popescu cu câteva ore înaintea morții ei dintr-o zi ca asta de 23 noiembrie. Atunci, după filmare, mi-a transmis mesajul ăsta. Nu știam de el și l-am văzut abia după ce am aflat ca a murit…. Poate ca-n viitor oamenii vor călători în trecut și o vor descoperi”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Stela Popescu, doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Negru 

Regretata artistă mărturisea, în timpul vieții, că îl admiră pe omul Dan Negru. Avea doar cuvinte de laudă la adresa lui: 

„Eu lui Dan îi urez succes, l-am admirat dintotdeauna. Îmi place că ne trezește din somn și începe să strige de parcă nu mai poți face nimic, stai sluj în fața lui. Are succes, să aibă succes în continuare și să arate la fel de bine, că e foarte important pentru genul de emisiuni pe care le are el, e foarte important să aibă acest aer juvenil, așa, și pe deasupra, foarte inteligent”, spunea Stela Popescu despre Dan Negru. 

Dan Negru: „Am trecut cu bine atunci”

Vedeta de televiziune își amintea în urmă cu câteva luni un episod care datează din perioada în care prezenta spectacole. O amintire amuzantă are legătură cu Stela Popescu, când Dan Negru prezenta Festivalul Mamaia. 

„Vizavi de Festivalul de la Mamaia, amintirile sunt multe. Uite, prima apariție a lui Marcel Pavel la TV și pe o scenă mare a fost cea de la Mamaia unde l-am prezentat eu. Am fost nașul lui, cum ar veni. Țin minte că Stela Popescu m-a adormit într-un an la festival. Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer. Am trecut cu bine atunci. Eram prea tânăr ca somniferul ăla să-și facă efectul”, declara Dan Negru, pentru Viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net