Drama neștiută din viața Stelei Popescu. De ce nu i-a spus niciodată mama ei că este frumoasă

Au trecut mai bine de șase ani de când marea actriță Stela Popescu s-a stins din viață. Regretata vedetă a suferit un accident vascular cerebral masiv, pe data de 23 noiembrie 2017. În timpul vieții, artista ne-a mărturisit în exclusivitate câteva episoade dramatice din copilăria sa. 

Stela Popescu / foto: Arhiva Click!
Stela Popescu / foto: Arhiva Click!

Pe vremea în care era doar un copil, Stela Popescu a fost martora unui episod neplăcut în viața ei: și-a crezut tatăl mort vreme de 19 ani. Întreaga poveste o regăsiți în rândurile de mai jos. 

Dramele copilăriei Stelei Popescu. Actrița a trecut prin multe dureri 

Stela Popescu și-a iubit familia din tot sufletul și a făcut tot posibilul pentru a-și crea un drum liniștit în viață. Într-un interviu vechi oferit în exclusivitate pentru Click!, regretata artistă ne mărturisea faptul că atunci când era doar un copil tatăl ei a plecat în Siberia, iar de atunci nu s-a mai întors. Toți l-au crezut mort vreme de 19 ani, deoarece nimeni nu a mai știut nimic de el. 

„Era un om foarte cumsecade. Simplu, dar muncitor. Aveam nevoie de bani și era foarte greu cu munca în Ardeal, așa că a cumpărat un motor de tăiat lemne și un măgar și mergea din poartă în poartă și tăia lemne. Încă nu era gaz metan în toată țară, așa că se câștiga foarte bine din chestia asta”, a mărturisit Stela Popescu, pentru Click!.

Mama ei s-a recăsătorit 

Mama actriței a fost nevoită să se recăsătoarească, astfel risca să fie exilată în Basarabia. Tatăl vitreg al Stelei Popescu a fost un bărbat simplu, muncitor și bun, care s-a îngrijit de noua sa familie. 

„Am avut o mamă extraordinară, colosală. Noi două am trăit vremuri foarte grele și poate de aceea a fost foarte drastică cu mine. M-a ținut din frâu și nu mi-a spus că sunt frumoasă niciodată”, mai povestea marea actriță, în interviul Click! 

Actrița mai spunea că nu a fost deloc ușor să își revadă tatăl în anii ’60 și că abia în 1977 l-a readus în țară, unde s-a recăsătorit cu mama ei, după 38 de ani de despărțire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net