Relația neștiută dintre Stela Popescu și Ștefan Bănică senior. Ce spunea despre regretatul actor: „Mă trata ca pe...”

Stela Popescu și Ștefan Bănică senior au fost unul dintre cele mai îndrăgite cuplurile artistice de pe scenele românești. În perioada anilor 1971-1979 cei doi au jucat împreună și Ștefan Banică senior a cunoscut vârful popularității sale. Prin spectacolele lor de revistă și aparițiile în emisiuni de divertisment televizate, cei doi au reușit să captiveze publicul și să devină un cuplu memorabil în ochii acestuia. Chimia lor pe scenă a fost atât de puternică încât mulți spectatori au fost convinși că relația lor depășește granițele teatrului, contribuind astfel la legendara lor reputație de cuplu artistic.

Relația neștiută dintre Stela Popescu și Ștefan Bănică senior
Relația neștiută dintre Stela Popescu și Ștefan Bănică senior

Relația neștiută dintre Stela Popescu și Ștefan Bănică senior

Într-un interviu acordat acum mulți ani, îndrăgita artista Stela Popescu, care s-a stins din viață la data de 23 noiembrie 2017, dezvăluia cum a început să joace cu Ștefan Bănică senior.

Eu tot jucam cu Iurie Darie, la Teatrul de Comedie, „Steaua fără nume". Am vrut să-l luăm pe Iurie Darie, era fermecător, era frumos, actor de film, era vedetă! L-am chemat pe Iura şi i-a fost frică, pentru că nu prea făcuse divertisment. „Nu, că trebuie să dansăm, că trebuie să cântăm, că durează", a spus şi a renunţat. Mai târziu mi-a spus: „Prost am fost!". Atunci regizoarea Sanda Manu l-a propus pe Ştefan Bănică. Şi aşa a rămas. A scris bărbatu-meu un show de 45 de minute - primul show aşa lung din istoria Televiziunii Române! Asta era în 1972.”, a spus artista într-un interviu pentru Adevărul.ro cum mai bine de 10 ani.

Ei bine, cei doi nu au avut niciodată o relație de cuplu pentru că amândoi au fost căsătoriți. Stela Popescu a fost măritată cu actorul și regizorul Dan Puican, iar Ștefan Bănică a fost căsătoritcu ziarista Sanda Liteanu, mama fiului său Ștefan Bănică Jr.

Nimeni până acum nu m-a întrebat despre soția mea care a murit în 1985. O femeie cum nu cred că va mai exista. O chema Iulia... Era creator de modă la Mătasea Populară. Cred că, dacă ea mai trăia, aș fi avut acum altă situație, mult mai bună - ca om, ca actor, ca... tot. Iulia a fost un om extraordinar, avea mare grijă de mine și știa întotdeauna să-mi ridice moralul atunci când dădeam dovadă de slăbiciuni”., a spus marele artist despre soția sa într-un interviu din anul 1994.

Cât despre colaborarea cu Ștefn Bănică senior, actrița a avut numai cuvinte de laudă și a mărturisit cât de sensibil era acesta.

„Când a murit Ştefan, deja nu mai jucam împreună. Eu şi Ştefan Bănică am avut o relaţie foarte frumoasă, foarte curată. Ştefan era mai sensibil, mai slab, sensibil, fragil. Avea nevoie de suport sufletesc tot timpul. Era sensibil, mă trata ca pe o soră şi avea nevoie de mine ca o soră. Sandu e mai puternic, era în conflict cu mine. Amândoi au fost doi parteneri foarte buni. Contează mult ce faci pe scenă", a declarat Stela Popescu, într-o emisiune TV în urmă cu mai mulți ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net