Stela Popescu, afectată că oamenii o considerau soția lui Alexandru Arșinel. La ce gest neașteptat a recurs pentru a schimba percepția

Regretații actori Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu de zile mari pe scenă, unde mai bine de 40 de ani au bucurat publicul cu cele mai frumoase momente. Legătura dintre ei era extrem de apropiată, fapt care i-a condus pe mulți cu gândul la faptul că cei doi era parteneri nu doar pe scenă, ci și în viața reală. Sătulă să mai fie considerată soția lui Alexandru Arșinel, Stela Popescu a apelat la o strategie pentru a stopa toate aceste credințe. 

Stela Popescu și Alexandru Arșinel
Stela Popescu și Alexandru Arșinel

Actrița Olga Bălan a făcut o dezvăluire de zile mari despre șiretlicul pus în scenă de Stela Popescu, pentru a spulbera iluzia oamenilor cum că ea era adevărata soție a lui Alexandru Arșinel. Despre ce a fost vorba, aflați din declarațiile din rândurile de mai jos ale Olgăi. 

„Nu ți se pare că apărem prea des ca un cuplu?”

Pentru a stopa din zvonurile apărute, Stela Popescu a decis, la un moment dat, să refuze rolul de soția a lui Alexandru Arșinel, cerându-i Olgăi să o înlocuiască. Era vorba despre pelicula „Paradisul în direct”, cu Alexandru în rolul principal. 

Puțini știau că în rolul soției „Zizi”, „Sirena pătimașă”, trebuia să se afle Stela Popescu, la recomandarea regizorului Cornel Diaconu. Aceasta a refuzat vehement, știind că dacă ar fi acceptat ar fi alimentat toate zvonurile. 

În schimb, aceasta a recomandat-o pe Olga Bălan, care a fost considerată potrivită pentru acest rol. 

„Când se distribuiau rolurile pentru comedia 'Paradisul în direct', eu jucam la 'Tănase', lucram cu Stela Popescu și cu Alexandru Arșinel. La un moment dat, vine Arsinel și îi spune Stelei: 'Hai să facem un film, ai rol de soție a mea!'. La care Stela i-a răspuns: 'Măi, Sandule, nu ți se pare că apărem prea des ca un cuplu?

Propun să o iei pe Olguța, în locul meu, ca să-ți fie soție, în acest film!'. Apoi, Stela Popescu m-a trimis să îl cunosc pe regizorul Cornel Diaconu, care m-a văzut potrivită pentru acest rol. Așa am devenit soția Zizi, a lui Alexandru Arșinel, în 'Paradisul în direct”, a povestit Olga Bălan pentru playtech.

Olga Bălan: „S-a zvonit că ar fi fost o relație între mine și Alexandru Arșinel”

Olga Bălan / foto: social media
Olga Bălan / foto: social media

Istoria s-a repetat și pentru Olga Bălan, care după apariția filmului, a ajuns să se confrunte cu părerile oamenilor care considerau că ea și Arșinel ar fi fost mai mult decât colegi de breaslă. 

„Am jucat atunci alături de nume mari ale vremii, de Tamara Buciuceanu, Loredana Groza, Tania Budi. Am avut o premieră ca de Hollywood, cu covor roșu, presă… Însă, după ce am jucat în acest film, s-a zvonit că ar fi fost o relație între mine și Alexandru Arșinel, lucru total neadevărat.

Oricum, acest rol, oferit de Stela, mi-a purtat noroc, a fost începutul meu în lumea cinematografiei și pentru asta îi sunt recunoscătoare”, a adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net