O femeie în vârstă de 63 de ani și iubitul ei de 26 de ani se pregătesc să devină părinți. Povestea de dragoste care a șocat o lume întreagă

Fiecare poveste de iubire în care există o diferență mare de ani între parteneri este încă o dovadă a faptului că vârsta este doar un număr. Expunem astăzi povestea a doi îndrăgostiți - ea 63 de ani, iar el 26 de ani, care împreună se pregătesc să devină părinți. 

Sarcină / foto: Pixabay
Sarcină / foto: Pixabay

Cheryl, femeia în vârstă de 63 de ani, a devenit ținta controverselor în social media în urma postării unui clip prin intermediul căruia dezvăluia faptul că ea și partenerul ei, Quran, în vârstă de 26 de ani, se pregătesc să aducă pe lume primul lor copil. Clipul cu pricina a stârnit revolta multor utilizatori ai platformei de socializare TikTok. 

Povestea a doi iubiți care a șocat o lume întreagă 

„În sfârșit ne întemeiem propria familie!” - a scris Cheryl în dreptul clipului video care prezintă faptul că ea și iubitul ei au decis să apeleze la ajutorul unei mamei surogat, doar pentru a-și vedea un mare vis devenit realitate. De asemenea, au mai arătat faptul că tânăra însărcinată cu pruncul lor a fost prezentă alături de ei la ecografie, pentru a asculta bătăile de inimă ale micuțului. 

Cheryl nu se află pentru prima dată în rolul de mamă 

Femeia este deja mama a 7 copii dintr-o fostă relație și 17 nepoți. Cu toate acestea, sentimentul pe care îl trăiește alături de noul partener este inegalabil pentru ea. 

Quran și-a exprima și el fericirea pe care o trăiește în aceste momente, mărturisind că îi produce extrem de multă fericire faptul că își întemeiază propria familie și că va deveni, pentru prima dată, tată.

„Abia aștept, în sfârșit ne întemeiem propria familie. Sunt atât de fericit, voi fi tată. Voi avea, în sfârșit, o familie”, a spus Quran.

Cei doi s-au izbit de o serie de întrebări din partea fanilor, mulți dintre ei fiind consternați de faptul că diferența de 37 de ani le-a permis să aducă pe lume un copil. 

„Cum este posibil? Ai avut ovocite înghețate?”, „Nu-mi vine să cred!”, „Vei fi o stră străbunică extraordinară!”, „Nu cred așa ceva!” „Cum?”, au întrebat unii dintre internauți, în timp ce alții i-au felicitat: „Mă bucur pentru voi, nu țineți cont de hateri. Sunt doar geloși!”, „Veți fi niște părinți grozavi!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de alți utilizatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net