Ce burtică are Laura Cosoi! Unde a plecat în vacanță cu cele trei fete ale sale

Însărcinată în 8 luni, Laura Cosoi (42 de ani), încă mai călătorește. Și a făcut-o cu un scop precis! 

Și-a luat soțul, pe omul de afaceri Cosmin Curticăpean, și pe cele trei fetițe, Rita, Vera și Lara, și au plecat în Franța, acolo unde au ținut neapărat ca fiicele sale să își cunoască verișorul, pe băiețelul cumnatei sale, sora soțului ei.

Laura Cosoi a postat  poze și filmulețe înduioșătoare cu familia ei din timpul călătoriei, atât din aeroport cât și de când au ajuns la destinație. Soțul ei este foarte grijuliu cu fetițele lor și o ajută mereu cu ele. Le-a așezat în șir indian și le-a tras pe trollere prin aeroport. Fetițele sunt foarte vesele și mama lor le-a lăudat că au fost cuminți dar a recunoscut și că la un moment dat Rita, Vera și Lara și-au pierdut răbdarea. Drumul a fost cu escale și a durat destul de mult.

Pot doar să vă spun că nu trecem deloc neobservați prin aeroporturi... Am venit în Franța pentru câteva zile ca să-și cunoască fetițele verișorul, pe Marc, băiețelul cumnatei mele, Roxi Curticăpean. Ei bine, după mai bine de 16 ore de când ne-am trezit, vreo două avioane schimbate, escală de 2 ore la Paris, care s-a transformat în vreo 4 ore și încă un drum de 2 ore cu mașina, am poposit la destinație", a povestit Laura Cosoi care și la cea de-a patra sarcină este o graviduță foarte activă.

Dacă ar fi știut dinainte ce o așteaptă, Laura Cosoi a mărturisit că poate nu s-ar fi încumetat la această lungă călătorie însă până la urmă a ieșit totul frumos.

Dacă mi-ai fi spus dinainte cum va decurge ziua de azi ( în teorie, cel puțin) nu cred că m-aș fi încumetat, dar până la urmă totul s-a legat frumos și fetele au fost mai mult decât înțelegătoare cu toate schimbările spontane de pe parcursul călătoriei noastre. Bine, au fost și momente când și-au pierdut răbdarea și având prea multă energie pot spune că ne mai "decalibrăm" ca familie, dar, per total, chiar mi-a plăcut azi cu fetele, cu el. Bineînțeles că am ajuns mult mai târziu decât era programat, cam pe când bebele Marc mergea la somn, însă nu va pot descrie ce frumoasă a fost întâlnirea  cu el și cât de iubit și răsfățat este deja de către verișoare", a mai completat Laura Cosoi.

Laura Cosoi e neschimbată. Chiar dacă este însărcinată în 8 luni și așteaptă al patrulea copil, silueta ei nu a fost prea afectată. Are aceleași picioare frumoase pe care le pune mereu în evidență și nu se sfiește să poarte tocuri destul de mari și să fie mereu în pas cu moda. Vedeta își vede în continuare de proiectele sale, spectacole de teatru și emisiunea "Vacanţă de vedetă", pe care o prezintă la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net