Laura Cosoi, distrusă de durere! Ce a descoperit în casa mamei sale, când aceasta trebuia să-și sărbătoarească ziua de naștere

Sărbătorile care tocmai au trecut nu au fost deloc unele prea liniștite și fericite pentru Laura Cosoi, întrucât și-a pierdut mama chiar în dimineața zilei de 19 decembrie a anului trecut. De atunci, vedeta încearcă să se consoleze cu orice lucru care o aduce mai aproape de cea care i-a dat viață, Ligia Cosoi. 

Laura și Ligia Cosoi / foto: Social media
Laura și Ligia Cosoi / foto: Social media

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a fost mesajul publicat de Laura Cosoiu, în social media, atunci când a anunțat trecerea în neființă a mamei sale. 

Femeia ar fi trebuit să își celebreze ziua de naștere cu doar două zile în urmă, iar cu acest prilej fiica sa s-a deplasat în casa ei, acolo unde a deschis sertarul cu amintiri și a petrecut câteva clipe gândindu-se la mama sa. Atunci a fost momentul când, scormonind prin casa celei care i-a dat viață, Laura Cosoi a descoperit o fotografie demult uitată. 

Laura Cosoi: „Eram deja epuizată”

Îndrăgita artistă suferă enorm din cauza pierderii mamei sale, dar încearcă să își aline dorul prin tot felul de activități precum vizitele în casa ei, pentru a-și aminti de momentele frumoase:

„Ultima cafea acasă la mama. De ziua ei. Fără ea …”, a scris Laura Cosoi, în mediul online.

Recent, Laura Cosoi a mers în casa Ligiei, care trebuie să își sărbătoarească zilele trecute ziua de naștere, dar mare i-a fost mirarea când în locuință a găsit o fotografie veche, de ani de zile. Imaginea o ilustrează pe Rita, una dintre fiicele sale, și a fost făcută chiar de către Ligia Cosoi.

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, când ne gândeam că va fi o vizită relaxantă, dar ea a început să meargă și să descopere lumea. Eram deja epuizată spre final! Mama mi-a făcut poza și am găsit-o printre cărți. Era printre momentele ei preferate”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

image

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară

În ciuda faptului că se confruntă cu o pierdere dureroasă, putem spune că viața i-a zâmbit din nou Laurei Cosoi, odată cu vestea că este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de actriță acum câteva săptămâni, pe Instagram, postând o fotografie cu noua burtică. 

Fotografia prin care vedeta și-a anunțat sarcina / foto: Instagram
Fotografia prin care vedeta și-a anunțat sarcina / foto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net