Laura Cosoi, distrusă de durere! Mama ei a murit: „Te iubim dincolo de viața asta” FOTO

Ultima actualizare:

Nimic nu este mai grav în viața decât să pierzi pe cineva atât de apropiat. Laura Cosoi trece acum prin momente extrem de dificile după pierderea mamei sale.

Mama Laurei Cosoi a murit / foto: arhiva personala
Mama Laurei Cosoi a murit / foto: arhiva personala

Ea a anunțat această dureroasă veste pe rețelele sociale, unde împărtășea adesea aspecte din viața sa. Relația profundă pe care o avea cu mama ei, Ligia, era una de susținere și încurajare constantă.

Laura Cosoi a avut mereu o relație apropiată cu mama ei

Laura a dezvăluit recent că a avut întotdeauna o legătură strânsă cu mama sa. Chiar dacă s-au confruntat cu unele schimbări atunci când vedeta s-a retras din dansul sportiv, relația lor a fost mereu specială. Mama ei era foarte mulțumită de viața pe care fiica ei a ales-o, având trei copii cu o carieră în lumea artistică.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat.

Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria”, spunea actrița. 

Anunțul Laurei Cosoi, făcut pe rețelele de socializare

Anunțul trist al pierderii mamei sale a fost făcut de Laura cu puțin timp înainte de sărbătorile de Crăciun. Vedeta a postat câteva cuvinte emoționante pe rețelele sociale, în care își exprimă durerea și dragostea pentru mama sa.

„Mămică noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viață asta! Ești în inima noastră!”, este mesajul scris Laura, pe rețelele sociale.

Este o perioadă dificilă pentru Laura Cosoi și familia ei, iar gândurile de compasiune și susținere ale fanilor vedetei se îndreaptă către ei în aceste momente triste. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net