Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară! Fotografia care a surprins pe toată lumea

Ultima actualizare:

Prima veste-bombă din 2024 în showbiz nu s-a lăsat prea mult așteptată! Laura Cosoi se pregătește să devină mamă din nou, în doar câteva luni. Vedeta și-a văzut un alt vis realizat, astfel că singurele sentimente care îi încearcă sufletul sunt cele de iubire și fericire. O nouă inimă bate în pântecul ei și se pregătește să își întâmpine părinții și surioarele. 

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară
Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit soț și soție în anul 2015. Au devenit părinții a 3 fetițe minunate, pe nume Rita, Vera și Lara, pe care le cresc așa cum ei știu mai bine. Acum, micuțele se pregătesc să își întâmpine surioara sau frățiorul care se va naște în doar câteva luni. 

Laura Cosoi este însărcinată. Vedeta și-a anunțat fanii pe Instagram 

În urmă cu doar câteva luni de zile, Laura Cosoi mărturisea că atât ea, cât și Cosmin și-au dorit un alt copil. Dorința lor s-a materializat rapid, astfel că în scurt timp cei doi își vor ține nou-născutul în brațe. 

Laura Cosoi, însărcinată a patra oară / foto: Instagram
Laura Cosoi, însărcinată a patra oară / foto: Instagram

Laura Cosoi a oferit fericita veste prin intermediul unei postări pe Instagram, platforma unde activează și păstrează legătura cu fanii. Tânăra mămică a publicat o imagine cu burtica de gravidă, lansând astfel vestea că un nou membru își va avea locul în familia lor. 

Laura Cosoi: „Amândoi le punem limite” 

Se mărește familia Laurei Cosoi / foto: Social media
Se mărește familia Laurei Cosoi / foto: Social media

Laura și soțul ei își cresc copilele așa cum ei știu și pot mai bine. Le impun limite atunci când este necesar și au grijă să nu încline prea mult balanța, fiind mereu în căutarea unui echilibru.

„Sunt o mamă blândă, dar nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin. Amândoi le punem limite și nu zic de două ori ceva. Când e NU, nu e voie, nu negociem. Cu siguranță aș avea mai multe probleme, dacă aș avea timp să mi le pun. Uneori nu îmi ies toate situațiile, adică încerc să am mult mai multă răbdare, să fiu mai îngăduitoare, să pun în coș doar lucrurile care chiar contează, adică să nu sar imediat cu gura pe ele, că au făcut, au deschis, au scos.

Sunt chestii care nu sunt atât de importante, în economia situației, dar uneori nu îmi iese și îmi e ciudă pe mine. Asta are legătură cu mine, cu faptul că nu dorm suficient, sunt obosită și atunci îmi pierd răbdarea, dar nu sunt chestii pe care nu le pot gestiona, doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mie”, a mărturisit Laura Cosoi, potrivit wowbiz.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net