Soțul Elei Crăciun, răsfăț aniversar pentru partenera sa! Ce destinație din Europa au vizitat cei doi: „M-a surprins”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ela Crăciun a avut o zi de naștere ca în povești! Prezentatoarea de televiziune a împlinit pe 15 aprilie 42 de ani iar soțul său, cu care se iubește de mai bine de douăzeci de ani, și cu care are trei copii  împreună, i-a făcut un cadou de vis... și anume o escapadă romantică la lacul Como din Italia.

,,Anul acesta mi-am petrecut ziua de naștere la Milano. Am avut un proiect cu care am fost plecată timp de trei zile, iar de ziua mea, pentru că tot am fost acolo, soțul meu a venit cu ideea să mergem din weekend doar noi doi, special cu această ocazie. Așa că m-a surprins cu un tur spectaculos al lacului Como, presărat cu multe excursii superbe, exact cum ne place nouă să ne bucurăm de farmecul local. Eram cumva restanți la acest capitol, așa că trăim din plin aceste momente și recunosc, foarte îndrăgostiți, chiar ca în prima zi”, a declarat Ela Crăciun pentru Click!

Viață de invidiat

Ela Crăciun se consider o femeie norocoasă și împlinită că și-a găsit sufletul pereche cu care este de două decenii.

,,El (soțul Elei Crăciun – n.r) îmi spune că după atâția ani în care suntem împreună încă mă iubește, iar eu simt această dragoste. Nu este o iubire platonică, așa cum intervine de multe ori în relații pentru că suntem de atâția ani împreună și iubirea s-a consumat. Pur și simplu eu simt că îl iubesc din tot sufletul și din toată inima și el îmi mărturisește același lucru, așa că este ceva foarte frumos între noi, o iubire pentru care sunt foarte recunoscătoare”, a mai spus Ela Crăciun.

Click! spune

Pe lângă cei trei copii pe care îi ar alături de soțul său: Alex (18 ani), Alesia (12 ani) și Nicholas (3 ani) cei doi au mai înfiat, de la distanță, încă trei prichidei din Kenya: pe Gloria, în vârstă de doar 3 ani, sora lui Karisa (6 ani) și pe Esther (12 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net