Ela Crăciun, ajutor pentru mulți români! Cu ce le vine prezentatoarea TV în sprijin

#Exclusiv Click!

Ela Crăciun (42 de ani), prezentatoarea emisiunii ,,Numai de bine” și-a lansat propriul podcast ,,Cu Ela la doctor”. Proiect ce este dedicat persoanelor care sunt mereu în căutarea informațiilor privind sănătatea lor dar și starea lor de bine. Asta, deoarece vedeta și-a propus să vină în sprijinul celor care au nevoie de și mai multă informație pentru soluționarea proriilor probleme.

„Oamenii se luptă cu prea multă informație neverificată, iar eu vreau să schimb acest lucru. Prin natura meseriei și prin dorința mea de a afla mai multe, iau contact constant cu medici, experți și specialiști a căror pricepere aduce claritate într-o vastitate a părerilor pe care le găsim la un click distanță de noi”, a spus Ela Crăciun pentru Click!

Cu ce ajută Ela Crăciun proaspetele mămici

Podcastul Elei Crăciun, ,,Cu Ela la doctor” vine ca o continuare a întregii sale activități profesionale. Asta după ce a debutat la pupitrul știrilor și și-a continuat cariera sa în televiziune cu propria sa emisiune ,,Numai de bine” și a lansat și trei cărți  fenomen dedicate mamicilor care vor să exploreze și mai multă informație.

,,Atât pentru materialele pe care le creez pentru emisiune sau blog și conturile mele de social media, cât și pentru cărțile pe care le-am scris, mi-am dorit să aduc mereu în prim-plan părerea specialistului. Toată activitatea mea îndreptată de atâția ani în această direcție se va continua acum și în podcastul , care duce mai departe misinea mea de a le aduce oamenilor o sursă sigură de informații medicale de calitate primite de la invitați cu expertiză în domeniu”, ne-a mai spus Ela Crăciun.

Astfel că primul invitat din cadrul podcastului este Andreea Popescu, un medic primar alergolog care vorbește și oferă sfaturi pentru persoanele care se confruntă cu declanșarea de alergii în privința tratării lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net