Ela Crăciun și-a expus trupul în costum de baie, după cele 3 sarcini! „M-am temut să nu...”

#Exclusiv Click!

Într-o lume în care perfecțiunea este singurul standard acceptabil, Ela Crăciun (41 de ani) a ales să spargă tiparele și să vorbească deschis despre suferința resimțită, de-a lungul anilor, din simpla sa dorință de a se conforma presiunii impuse de jobul de prezentator TV.

Drept urmare, Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, care revine cu un nou sezon în acest weekend, a dus o luptă crâncenă împotriva kilogramelor de-a lungul anilor, totul până de curând, când gestul său de a se expune cu o sinceritate debordantă a marcat fără niciun dubiu o victorie desăvârșită pentru îndrăgita mămică.

,,Pentru mine expunerea aceasta 100% onestă a corpului meu, după cele trei sarcini și zeci de cure de slăbire, eforturi nu de puține ori supraomenești pentru a mă încadra în niște standarde rigide, este o victorie desăvârșită. Cred că este cel mai mare gest de iubire de sine pe care mi l-aș fi putut oferi, după ce atât de mult timp m-am temut să nu fiu judecată pentru imperfecțiunile mele”, declară, Ela Crăciun, emoționată, în exclusivitate pentru Click!

După mulți ani în care m-am luptat cu celulita, kilogramele în plus și alte imperfecțiuni care mă stresau, simt, în sfârșit, că sunt bine cu mine. Ani de zile slăbitul a reprezentat o prioritate pentru mine. Mergeam la sală și țineam diete pentru că trebuia. Simțeam o presiune socială enormă, mai ales prin prisma jobului meu. Făceam toate lucrurile pentru că mă simțeam obligată. În momentul în care am început să mă iubesc și să fac pace cu mine, atunci au început să apară și rezultatele. Am renunțat la curele drastice de slăbire, am reînvățat să mănânc astfel încât să mă hrănesc, dar să mă și bucur de micile plăceri culinare”, a declarat Ela Crăciun.

Este nerăbdătoare să se mute în casă nouă

În curând, autoarea cărților fenomen „9 luni fără griji” şi „12 luni fără griji” se va muta în casă nouă, un moment pe care atât ea, cât și întreaga ei familiei, îl așteaptă de câțiva ani buni.

,„Mult a fost, puțin a mai rămas, până ne vom muta în noua casă. Suntem la o distanță de câteva săptămâni maxim de momentul mutării, însă bineînțeles că mereu apare câte ceva sau mai este câte o întârziere. În maxim o lună suntem clar mutați, pentru că mai toate camerele sunt gata. Avem mobilă în procent de 95% deja prezentă în camere. Totul este gata. Mai trebuie doar făcută o curățenie generală și puse pe poziție piesele de mobilier", mărturisea Ela Crăciun.

După ce a investit foarte mult timp, efort, însă și bani, celebra prezentatoare se declară mulțumită de rezultatul final. Mai mult decât atât, ne împărtășește care este locul său preferat din noua casă. 

,,Dintre toate încăperile, camera mea preferată este cea a Alesiei. Este atât de luminată și are un vibe superb. Îți e mai mare dragul să intri în camera aia. Suntem cu toții entuziasmați pentru că va fi o casă mai mare, făcută după gustul nostru, așa că eu simt că ne va fi extrem de benefică această mutare”, a declarat Ela Crăciun.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net