Ela Crăciun a ajuns expert în parenting. Ce doctor celebru a școlit-o

După muncă și răsplată! Ela Crăciun și-a văzut visul cu ochii: este oficial declarată coach (antrenor) de parenting conștient. Vedeta a urmat, timp de șase luni, cursurile celebrului doctor Shafali, unul dintre cele mai apreciate cursuri de specialitate din domeniu. 

Două luni de pregătire intensă și Ela Crăciun a devenit, oficial, coach (antrenor) de parenting conștient. Vedeta a urmat unul dintre cele mai apreciate cursuri din domeniu, aparținând celebrului medic Shafali.

Aceasta din urmă este o prezență constantă în emisiunea legendarei Oprah și este apreciată, deopotrivă, de personalități și părinți din întreaga lume.

Doctor Shafali este promotoarea uneia dintre cele mai eficiente metode de parenting din lume și este, în acest moment, unul dintre cei mai cunoscuți și mai importanți experți în coaching, dar și psihologi din domeniul parentingului din SUA.

Ela Crăciun: „Vrau să fiu o mamă mai bună pentru copiii mei!”

„Sunt mândră să ajung la finalul uneia dintre cele mai importante și provocatoare experiențe trăite de mine în ultimii ani. Am terminat cursul de coaching cu doctor Shefali, pe care am decis să îl urmez, în primul rând, pentru mine, pentru a deveni o mamă mai bună pentru copiii mei și, în al doilea rând, pentru zecile de mii de mămici care-mi sunt alături.

Mi-am dorit să învăț de la ea, pentru că știam că experiența sa în relația părinte-copil a avut un impact uriaș asupra multor familii”, a declarat Ela Crăciun, la finalul celor șase luni de curs intensiv.

Ela a lansat două volume de parenting

Ela Crăciun a mai absolvit o școală de coaching, în același domeniu, în Israel, ea fiind considerată, la această oră, expert în parenting.

Celebra mămică a lansat și două cărți de succes în domeniu, „9 luni fără griji” și „12 luni fără griji”, cele două volume aflându-se la al treilea tiraj, atingând vânzări record.

„Am înțeles cât de mult contează dezvoltarea personală a părintelui, întrucât se reflectă direct în educația copiilor. Am învățat tehnici și abordări care m-au ajutat să mă înțeleg mai bine și să îmi gestionez emoțiile în situații dificile.

Mi-am examinat emoțiile și blocajele personale, am depășit obstacol după obstacol, pentru a mă transforma într-o versiune mai bună”, a mai spus Ela Crăciun, după terminarea cursului.

Ela a strâns în jurul ei o comunitate de părinți foarte mare, alături de care împărtășește secretele creșterii celor trei copii ai săi, fiecare cu personalități diferite.

Vedeta este mamă a trei copii: Alex (în vârstă de 16 ani), Alesia (de 10 ani) și Nicholas (în vârstă de 3 ani).

„Această călătorie de învățare și creștere a fost provocatoare, dar fiecare moment de efort a fost cu adevărat valoros, pentru că am înțeles principii care mă vor ghida pentru tot restul vieții.

Cursul de coaching a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai valoroase investiții pe care le-am făcut pentru viitorul meu. Abia aștept să împărtășesc cu voi mai multe tehnici pe care le-am descoperit”, a mai spus Ela Crăciun.

Ela Crăciun a adoptat, la distanță, doi copii din Kenya Sursa: Instagram
Ela Crăciun a adoptat, la distanță, doi copii din Kenya Sursa: Instagram

A adoptat doi copii din Kenya!

După vacanța petrecută alături de familie și prieteni, în Kenya, în luna ianuarie 2023, vedeta a luat decizia de a se ocupa și de întreţinerea a doi copii africani orfani, cărora s-a angajat să le asigure, de acum înainte, toate cele necesare unui trai zilnic decent, cu acces la educaţie.

Imaginile pe care le-am văzut acolo o să-mi rămână mult timp în minte şi în suflet. Nu puteam să rămân indiferentă: am decis, alături de soţul meu, să ne ocupăm exclusiv de doi copii. O să le plătim şcoala şi o să ne asigurăm că nu o vor abandona. La fel au decis şi prietenii noştri cu care suntem în vacanţă”, a povestit, Ela Crăciun, pe Instagram, după vacanța petrecută în Kenya.

Cei doi africani înfiați sunt frați, este vorba de o fetiță (Esther, în vârstă de 12 ani, care e în clasa a VI-a) și un băiat (Karista, de 4 ani, care este la grădiniţă). Vedeta plăteşte aproximativ 1.000 de euro, pe an, pentru întreţinerea celor doi copii africani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net