Ela Crăciun: „Toate problemele copiilor vin de fapt de la...”

#Exclusiv Click!

Este pasionată de „meseria” de părinte şi a făcut din ea o meserie în adevăratul sens al cuvântului. Ela Crăciun promovează o nouă metodă de „parenting”... Prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 CNN a povestit ce presupune această practică. Şi ne-a oferit amănunte şi despre copilaşii ei.

Ela Crăciun prezintă emisiunea „Numai de bine”, la Antena 3 CNN / foto: Zoltan Lorencz
Ela Crăciun prezintă emisiunea „Numai de bine”, la Antena 3 CNN / foto: Zoltan Lorencz

Click!: Tot la  Antena 3?

Ela Crăciun: Da, în martie 2014 a fost prima emisiune “Numai de bine”. Au trecut exact opt ani de când sunt prezentă în faţa publicului în fiecare duminică, de la ora 11.30, pe Antena 3 CNN. Este o emisiune de lifestyle care conţine o serie de rubrici de sănătate, de cooking, sport şi beauty, prin intermediul cărora vrem să oferim publicului informaţii cât mai utile. Dacă atunci când vine vorba despre sănătate avem mereu subiecte actuale, cu toate noutăţile din domeniu, la celelalte categorii ne axăm pe sfaturile practice, care ne fac viaţa mai uşoară şi mai frumoasă.

Pentru tine a fi părinte este şi o meserie, într-un fel. Eşti pasionată de asta şi îţi place să interacţionezi cu alţi părinţi, ca să le oferi noutăţile aflate de tine din domeniu. Acum înţeleg că promovezi o nouă metodă de parenting. Despre ce este vorba?

Tocmai termin o şcoală de parenting conştient. Am avut-o profesor pe celebra doamnă doctor Shefali, cea care a cucerit America prin teoriile sale revoluţionare şi care promovează acest tip de parenting. Ce înseamnă de fapt parentingul conştient? Înseamnă că trebuie să fim mereu conştienţi de ceea ce se întâmplă în viaţa noastră şi în viaţa copiilor noştri. Atunci când cei mici au o problemă, trebuie să ne uităm în primul rând la noi, pentru că noi suntem cei care îi formăm, care îi creştem. Pe scurt, concluzia este că nu există de fapt copii cu probleme. Îmi pare foarte rău să spun lucrul acesta, însă asta învăţ şi eu de şase luni încoace, pe propria piele. Toate problemele copiilor vin de fapt de la părinţi...

Ela Crăciun: „De Paște plecăm de acasă”

image

Tu ai trei copii. Ce noutăţi ne spui despre ei? Ce pasiuni mai au?

Alex face în aprilie 17 ani şi în continuare este pasionat de animale, însă m-a şocat, acum câteva zile, când am aflat că nu mai este interesat să facă şi o carieră în acest domeniu. Brusc s-a răzgândit. Cu toate astea, marea lui pasiune rămân în continuare animalele. Alesia îşi doreşte să devină actriţă la Hollywood. Merge la cor, la canto şi vrea să reia cursurile de teatru, în timp ce micuţul Nicholas este încântat să facă Lego în această etapă. După ce face fiecare model în parte, devine şi mai creativ şi începe să construiască diverse forme şi modele din capul lui. Este o plăcere să-l urmărim.

Ce înseamnă pentru tine Paştele şi cum vei petrece?

Paştele este sărbătoarea în care îmi aduc aminte că mergeam cu bunica la biserică în Noaptea de Înviere şi că în jurul vârstei de 14 ani ţineam toate posturile. Spre ruşinea mea, am cam renunţat la acest obicei în ultimii ani. Mergeam la bunici la ţară, ne adunam în jurul mesei şi căutam ouă în grădină. Nu o să uit niciodată toate aceste momente. În continuare Paştele a rămas o sărbătoare importantă pentru familia mea, doar că în ultimii trei ani aşa s-a potrivit să plecăm de fiecare dată undeva. Noi suntem iubitori de cald şi atunci când plecăm într-o vacanţă, alegem o destinaţie în care avem ocazia să ne liniştim, să ne odihnim şi să ne bucurăm de soare. Chiar mă gândeam de curând că au trecut câţiva ani buni de când nu am mai făcut Paştele acasă. Prima dată s-a întâmplat asta atunci când am renunţat să mai prezint ştirile, când eu inevitabil lucram tot timpul de sărbători. Pentru anul viitor mi-am propus să stăm cu toţii acasă şi să petrec Paştele alături de părinţi şi de cei dragi mie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net