La ce reguli renunță Ela Crăciun, în vacanță?

Ela Crăciun este o femeie activă, care îmbină cu succes meseria de jurnalist, cu pasiunea sa de a fi un excelent blogger, autor și nu în ultimul rând mamă a trei copii. Puțini știu însă că de fapt cheia reușitei sale o reprezintă regulile și mai important de atât, capacitatea Elei Crăciun de a ști când să renunțe la ele.

O militantă activă a drepturilor mamei și o susținătoare constantă a ideii că iubirea de sine este esențială pentru orice mamă, Ela Crăciun știe cum să echilibreze regulile clare impuse acasă, cu relaxarea lor pe timp de vacanță.

S-ar putea să îți placă: Ela Crăciun a sunat la Poliție, după ce a fost agresată de un șofer violent

Ela Crăciun, mai puțin strictă în vacanțele copiilor

,,Empatia și relaxarea părinților în relația cu proprii copii sunt elemente vitale, așa că dacă eu îmi doresc să mă relaxez în vacanță, fac tot posibilul ca și cei mici să simtă asta. Așa că atunci când suntem în vacanță îi las să se culce mai târziu, în ciuda negocierilor asidue, mai închid un ochi la cititul paginilor obligatorii pentru fiecare zi.

Chiar și când vine vorba de mâncare, în vacanță copiii mei pot mânca mai multe înghețate, bea mai multe sucuri, ceea ce în mod normal acasă nu s-ar fi întâmplat. Până și orele de somn sunt diferite în vacanță, pentru că ne bucurăm astfel cu toții mai mult unii de ceilalți”, a declarat Ela Crăciun.

Ți-am mai pregătit și: Ela Crăciun răspunde la cele mai grele întrebări: „Este dificil când eşti mamă punct”

Ela Crăciun este blogger de parenting, realizator TV și autorul a două cărți de succes pentru părinți "9 luni fără griji, 101 întrebari despre sarcină, cu răspunsuri de la specialiști" și "12 luni fără griji, 101 întrebări despre primul an de viață al bebelușului, cu răspunsuri de la specialiști".

Prima carte a seriei de 101 întrebări a fost desemnată "Cea mai de succes carte despre sarcină lansată de o vedetă" la Gala Performanței și a Excelenței. Ela continuă să fie un lider în educarea părinților de bebeluși.

Ea împărtășește zilnic experiența sa de mamă a trei copii, Nicholas (3 ani), Alesia (10 ani), Alex (15 ani) pe Facebook și Instagram, activitate pentru care a obținut premiile de ”Cel mai îndrăgit blog de vedetă” - Eva.ro, ”Vedeta cu cel mai de succes blog de parenting” - Gala Excelenței și a Performanței, "Blogul de parenting cu cea mai spectaculoasă creștere" - Forbes for Kids.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg