Ela Crăciun a sunat la Poliție, după ce a fost agresată de un șofer violent

Ultima actualizare:

O prezență calmă și caldă, Ela Crăciun este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu și atunci când este victima unui șofer agresiv, care o pune în pericol.

Ela Crăciun a sunat la Poliție, după ce a fost agresată de un șofer violent
Ela Crăciun a sunat la Poliție, după ce a fost agresată de un șofer violent

O cursă aparent normală s-a transformat în scurt timp într-un veritabil film de groază pentru Ela Crăciun, prezentatoarea TV fiind supusă unui comportament de-a dreptul revoltător de către un șofer, de la o cunoscută aplicație de transport persoane.

Citește și: Ela Crăciun răspunde la cele mai grele întrebări: „Este dificil când eşti mamă punct”

,,Am fost extrem de nervoasă, pentru că am ajuns să plătesc pentru niște servicii neonorate și chiar pentru abuzul la care am fost supusă. După ce am făcut comandă pentru o mașină, nu apuc să ajung la colțul străzii că am mutat telefonul de pe speaker, pentru a nu deranja. Nici mie nu îmi face plăcere ca cineva să îmi asculte convorbirile private. În același timp, șoferul a început să țipe la mine să închid difuzorul telefonului.

Vezi și: Ela Crăciun, „operată” chiar de sora ei, Ana

După 3-4 minute, la finalul convorbirii mele telefonice, mi-am cerut scuze pentru incident, moment în care șoferul a luat foc. A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan, a vorbit extrem de urât, iar la prima intersecție oprește și mă dă jos din mașină. Am sunat la 112 și am reclamat prezența unui șofer periculos pe stradă”, a declarat Ela Crăciun, vizibil marcată de această situație.

Ela Crăciun își face griji pentru siguranța fiicei sale

În situațiile de criză, când pur și simplu nu poate fi prezentă în persoană, pentru a-și lua fiica de la cursuri, celebra mămică apelează cu încredere la serviciile aplicației de transport persoane. Gândul însă că fiica sa ar putea fi în real pericol, cu un asemenea șofer pe străzi, i-a dat fiori Elei Crăciun.

,,Ce m-a supărat cel mai tare este faptul ca eu o aduc pe fiica mea acasă de multe ori, cu mașina furnizată de această aplicație. Am fost pusă în pericol de un om care nu și-a putut lăsa acasă problemele. Numai gândul că ar putea fi și ea în pericol, mă înspăimântă de-a dreptul”, a concluzionat Ela Crăciun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net