Ela Crăciun, „operată” chiar de sora ei, Ana

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3, a fost mereu preocupată de aspectul fizic și a făcut mereu eforturi uriașe pentru a arăta așa cum își dorește. Ba chiar și cariera și-a construit-o din această pasiune. În emisiunea pe care o prezintă la tv tratează subiecte din domeniul frumuseții și stării de bine, la fel cum face și în articolele de pe blodul personal.

Ela este foarte îndrăgită mai ales de femeile care sunt deja mămici, pentru că ea are trei copii și le încurajează pe doamne să nu abandoneze lupta pentru un aspect fizic mai frumos și mai sănătos, chiar dacă viața le-a sufocat cu alte griji.

Puțini dintre cei care îi urmăresc activitatea știu însă că Ela are o soră cel puțin la fel de preocupată de aspectul fizic ca și ea. Se numește Ana Crăciun Douglas și este medic specialist estetician. Așa că atunci când dorește să-și face unele îmbunătățiri la capitolul aspect fizic, Ela se dă chiar pe mâna surorii sale, așa cum a făcut și de data aceasta, când și-a făcut un tratament la ten și la sprâncene, care costă în jur de 1.200 de euro.

Sprâncenele Elei, înainte (foto sus) și după intervenție
Sprâncenele Elei, înainte (foto sus) și după intervenție

„De câțiva ani încoace, sora mea este cea care se ocupă de tenul meu. Nimeni altcineva nu este responsabil în acest moment de tenul meu minunat și pot spune că toate complimentele pe care le primesc despre cât de luminoasă este și cât de bine arată fața mea i se datorează surorii mele”, spune Ela, în exclusivitate pentru Click!

Ela Crăciun: “Nu mi-am acceptat greutatea corpului” 

La ce proceduri apelează Ela Crăciun pentru a arăta bine

De-a lungul timpului, Ela și-a făcut mai multe intervenții pentru înfrumusețare.

„Îmi place să am grijă de tenul meu, așa că respect cât se poate de mult instrucțiunile surorii mele, iar atunci când sunt pacientul ei, ea știe exact ce trebuie să îmi facă și da, am apelat și la botox, și la acid hialuronic deopotrivă. Preferatele mele sunt cocktailurile cu vitamine, o formulă unică, pe care doar ea o deține și pe care mă bucur că o aplică pe mine cu succes. Fața mea are un glow incredibil. Curățarea tenului este de asemenea o procedură la care apelez frecvent și pentru care merg la clinica surorii mele. Nu este de ajuns să facem un singur lucru pentru noi, ci mai multe, așa că ar trebui să ne ținem de ele”, a mai spus Ela.

Ela şi familia ei
Ela şi familia ei

Ela Crăciun este căsătorită cu Alex, pe care îl cunoaşte de peste 17 ani. Împreună au trei copii: Alex (16 ani), Nicholas (10 ani) şi Alessia (3 ani). 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net