Ela Crăciun răspunde la cele mai grele întrebări: „Este dificil când eşti mamă punct”

Prezintă emisiunea “Numai de bine” de la Antena 3, în fiecare duminică, de la ora 11.30. Dar lucrează la starea ei de bine şi a celor din jur aproape non-stop. Ela Crăciun a vorbit pentru Click! despre cum să fim mai pozitivi, mai bine, dar și cum să facem față stresului.

Ela Crăciun este prezentatoare tv pentru Antena 3
Ela Crăciun este prezentatoare tv pentru Antena 3

Ela Crăciun (40 de ani) povesteşte cum arată viaţa ei, atât cea din faţa camerelor de filmat, cât şi cea personală. Este mamă a trei copii, o soţie care vrea să fie mereu îngrijită şi atentă şi autoarea unui blog foarte îndrăgit.

De cât timp spui “Numai de bine”?

Suntem în al optulea an, Este printre puţinele emisiuni tv care au avut o viaţă atât de lungă. Chiar şi pe timpul verii, noi nu luăm pauză, suntem alături de telespectatori în fiecare duminică. Ca o noutate, în vara aceasta am readus în faţa publicului “Pastila de slăbit”, unde prezentăm cele mai noi tehnologii cu ajutorul cărora putem slăbi rapid.

Interesat de văzut și: FOTO Ela Crăciun, senzuală în costum de baie. Ce surpriză i-a făcut soțul în Maldive, de Ziua Îndrăgostiților

Ştiu că ai şi un blog foarte îndrăgit. Acolo ce teme noi abordezi?

Rubrica “Jurnal de casă nouă”, unde am început să povestesc despre aventurile pe care le am eu cu ocazia construcţiei unei noi case, desigur la pachet cu toate sentimentele şi aspectele frumoase, care vin cu o asemenea schimbare importantă în viaţa cuiva. În plus, pentru toamnă pregătesc o nouă secţiune, care va fi foarte bine documentată, despre adolescenţi.

Vedeta apare în cel mai nou număr al Click! TV!

image

Ce planuri ai pentru vara aceasta, de vacanţă?

Dacă îţi vine să crezi, încă nu ne-am luat vacanţa. Ne gândeam să mergem în Corsica, apoi în Croaţia, dar cred că, până la urmă, vom ajunge în Creta. Iar în weekend-uri dăm câte o fugă până la mare, chiar şi în Bulgaria, aproape de vamă. Nouă ne plac soarele şi marea, motiv pentru care mai toate destinaţiile noastre sunt unele de stat la plajă.

Care sunt cele mai dificile lucruri atunci când eşti mama şi ai trei copii?

Să ştii că lucrurile sunt dificile chiar şi atunci când eşti mamă şi ai un copil, este dificil când eşti mamă punct. Este greu să petreci cât mai mult timp cu copilul, ceea ce ştim foarte bine că nu ne prea mai iese, în lumea aceasta agitată în care trăim. Este dificil şi să controlăm accesul copilului la un mediu nociv... Şi, cel mai important este să îi ghidăm copilului paşii spre a fi fericit şi a avea nişte valori foarte bine definite.

Dar cele mai frumoase?

Cele mai frumoase sunt atunci când te strigă, vin şi se cuibăresc în braţele tale, îţi fac declaraţii de dragoste şi surprize din cele mai trăsnite.

Ce ţi-ar plăcea să faci dacă ar trebui să te reinventezi cu totul, de mâine?

M-aş orienta către Facultatea de Medicină. Este unul dintre regretele mele cele mai mari, acela că nu am avut curajul să mă îndrept către această facultate.

Crezi că până la vârsta asta ai înţeles care sunt menirile tale pe lume?

Eu sunt mereu în mişcare, alerg de fiecare dată spre un nou obiectiv. În momentul de faţă simt că menirea mea este aceea de a fi un bun comunicator cu ceilalţi oameni, pe care îi pot ajuta cu livrarea unei informaţii culese mereu din surse sigure şi cu o valoare foarte mare în ceea ce priveşte starea lor de bine.

Care sunt cele mai preţioase sfaturi pe care vrei să le transmiţi mai departe copiilor?

Cele  despre ce înseamnă să fii om, mereu cu o coloană vertebrală. Cu toţii trebuie să ne dorim înainte de orice obiectiv material, să obţinem liniştea sufletului. Aşa că i-aş învăţa prin puterea exemplului personal ce înseamnă dragostea de sine, care stă la baza interacţiunii cu ceilalţi. De cele mai multe ori, atunci când noi ne aflăm în echilibru cu noi înşine, reproşurile sau stările conflictuale dispar ca prin minune. Mi-aş dori ca ai mei să aleagă mereu să trăiască în iubire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net