Fiul cel mare al Elei Crăciun este copia fidelă a actorului Paul Walker

Ultima actualizare:

Primul născut al Elei Crăciun este deja un adolescent în toată regula, care atrage mereu privirile domnișoarelor din jurul său. De cele mai multe ori, lui Alex i se spune chiar că seamănă incredibil de mult cu celebrul actor Paul Walker din seria filmelor ,,Fast and Furious”.

La cei 16 ani ai săi, Alex este un mare iubitor de animale și un elev foarte bun, cu rezultate impresionante la învățătură. Despre cât mult a crescut fiul său și transformarea sa într-un adolescent chipeș, iată ce are de spus Ela Crăciun: ,,Sunt foarte mândră de fiul meu și de cât de frumos a crescut. Mă bucur că pentru vârsta lui are deja un set de valori sănătoase și știu că va gestiona bine și toată atenția pe care o primește deja din partea fetelor”.

Ți-am pregătit și: Ela Crăciun a sunat la Poliție, după ce a fost agresată de un șofer violent

Ela Crăciun este o mămică mândră și, pe bună dreptate, are de ce!

De curând Ela, Crăciun rememora pe blogul său clipele groaznice prin care a trecut la nașterea primului său născut, iar cu puțin timp înainte celebra mămică participa plină de emoții la primul bal al bobocilor, unde Alex se poate spune că a arătat ca un veritabil star de la Hollywood.

Nu rata nici: Ela Crăciun răspunde la cele mai grele întrebări: „Este dificil când eşti mamă punct”

Alături de cei trei copii ai săi și de soț, Ela Crăciun a petrecut de curând o nouă vacanță, de această dată pe litoralul bulgăresc, unde și-au încărcat bateriile înainte de începerea pregătirilor pentru noul an școlar. Mamă a trei copii de vârste complet diferite, Ela Crăciun este mereu foarte bine informată de toate cerințele și necesitățile cu care vine la pachet un nou an școlar, așa că sfaturile sale la acest capitol sunt foarte apreciate de către membrii comunității sale.

,,Ador vacanțele copiilor, sunt o perioadă minunată de a petrece timp împreună, însă sunt conștientă că pentru a face față cu brio începerii unui nou an școlar, în special când ai trei copii cu vârste diferite, e nevoie de foarte multe pregătiri și de o organizare foarte bună", a concluzionat Ela Crăciun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net