Probleme pentru Ela Crăciun. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

#Exclusiv Click!

Ela Crăciun (42 de ani) se confruntă în ultima perioadă cu dureri mari de spate. Cele trei sarcini ale sale și-au pus amprenta, în timp, asupra sănătății ei, deoarece acum vedeta are mari dureri de spate și de picioare. Prin urmare, când are timp puțin timp liber, alege să meargă să se relaxeze la o ședință de masaj.

„În ultima perioadă mă doare foarte tare spatele și picioarele și am realizat că am nevoie de ajutor, astfel că regulat merg la masaj, ceea ce îmi face foarte mult bine, și voi merge în continuare. Este clar că cele trei sarcini avute au lăsat urme asupra corpului meu. Cred că este foarte important pentru noi, femeile, să avem grijă, în primul rând, de starea noastră de bine”, a declarat Ela Crăciun.

Surprinsă de fiica sa

Prezentatoarea de televiziune este o mămică norocoasă, deoarece de 8 martie vedeta a fost răsfățată de fiica sa, Alesia, cu o surpriză aparte.

„Am fost foarte surprinsă de planul Alesiei, care a avut grijă ca ziua de 8 martie să fie în special despre noi, fetele. Așa că, imediat după școală, am mers împreună la restaurant și am făcut shopping împreună, ceea ce m-a bucurat enorm. Cumva cred că acesta este visul oricărei mame, ca la un moment dat să poată avea astfel de clipe de conexiune și relaxare alături de cea căreia i-a dat viață”, a mai spus Ela Crăciun.

Click! spune

Pe lângă cei trei copii pe care îi ar alături de soțul său: Alex (18 ani), Alesia (12 ani) și Nicholas (3 ani) cei doi au mai înfiat, de la distanță, încă trei prichidei din Kenya: pe Gloria, în vârstă de doar 3 ani, sora lui Karisa (6 ani) și pe Esther (12 ani).

„Sunt foarte fericită că pot fi de ajutor copiilor, care sunt marea mea slăbiciune. Dacă aș putea, aș ajuta și ocroti toți copiii din lumea asta, însă știm cu toții că acest lucru nu este posibil. Mă mulțumesc cu șansa de a-i ajuta acum pe toți cei trei frați care au intrat în viața mea anul trecut. Micuța Gloria este adorabilă și merită aceeași șansă la o viață decentă ca frații ei”, ne spunea recent, Ela Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net