Laura Cosoi, o graviduță sexy! A atras toate privirile într-o rochie de 50 de lei

Laura Cosoi, una dintre cele mai frumoase graviduțe din showbiz-ul autohton, a reușit să întoarcă toate privirile purtând o rochie de doar 50 de lei. Aflată la un eveniment, prezentatoarea emisiunii „Viață de vedetă” a atras atenția cu rochia cu imprimeu floral și buline, astfel că nu puțini au fost cei care au întrebat-o de unde o are și cât a costat. 

  Actrița din „Retreat Vama Veche” și soțul ei, Cosmin Curticăpean se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară, avându-le în prezent pe Rita, Vera și Lara. Și cu toate că ei cunosc deja sexul bebelușului care urmează să vină pe lume, și i-au ales și numele, aceștia au decis să-l dezvăluie abia după ce se va naște. 

Laura Cosoi: „Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu?”

  Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au mers în urmă cu o zi la o expoziție găzduită de Ambasada Italiei. Acolo, frumoasa actriță a purtat pentru a doua oară rochia cu imprimeu floral. A fost cumpărată la acest preț redus dintr-un outlet. Fotografiile de pe Instagramul actriței au primit peste 10.000 de aprecieri și comentarii

„Am cumpărat această rochie în urmă cu câteva săptămâni dintr-un outlet și a costat 50 de lei pentru că am prins-o la reducere. Vreau să vă spun că a trecut multă vreme de când am purtat o rochie care să mi se pară atât de feminină… sau poate este starea mea de spirit de acum. La evenimenul de aseară am avut dress code «italian touch» și m-am simțit ca o adevărată napolitană. Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu? (râde)”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Actrița a visat numele copilului 

În trecut, Laura Cosoi mărturisea că numele copilului l-a visat acum ani în urmă. Cum a decurs întreaga experiență:

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi, conform informațiilor din social media.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net