Laura Cosoi, despre geloziile din căsnicie. Cum reacționează soțul său la scenele fierbinți din seriale

Laura Cosoi se află într-o perioadă extrem de prosperă în viața sa. Este implicată în mai multe proiecte de teatru și televiziune și face toate acestea în timp ce este însărcinată cu cel de-al patrulea copi! Deși la începutul anului a trecut printr-o mare tragedie după ce și-a pierdut mama, iată că viața i-a oferit multe  și multe binecuvântări. Desigur, nu ar fi putut face față dacă nu îl avea alături pe soțul său, în primul rând, care o sprijină necondiționat. Recent Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre geloziile din căsnicie. Cum reacționează soțul său la scenele fierbinți din seriale.

Laura Cosoi, despre geloziile din căsnicie.
Laura Cosoi, despre geloziile din căsnicie.

Laura Cosoi, despre geloziile din căsnicie

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean se cunosc din 2003, însă au început să formeze un cuplu abia în 2012. Actrița dezvăluia la un moment dat că ani la rândul nu l-a putut privi pe Cosmin ca pe un potențial partener pentru că nu părea că este ceea ce are ea nevoie. La un moment dat însă s-a produs un declic, iar între cei doi s-au înfiripat fiorii dragostei. În 2012 au început o relație, iar în 2015 au făcut marele pas spre altar. De atunci au trecut aproape 10 ani de căsnicie, iar Dumnezeu i-a binecuvântat cu trei fetițe superbe, Rita, Vera și Lara. Acum, viața le-a mai adus o minune, iar Laura este însărcinată pentru a patra oară. Deși este deja în al doile trimestru de sarcină, vedeta încă este foarte discretă cu privire la sexul bebelușului. Totuși, Laura este extrem de activă și este implicată într-o mulțime de proiecte.

În prezent, se află în atenția publicului datorită interpretării sale în serialul „Bravo, tată!" difuzat de Antena 1. Pe lângă cariera sa în actorie, Laura este și gazda emisiunii „Vacanță de vedetă", care aduce în casele telespectatorilor informații utile despre cele mai atrăgătoare destinații de vacanță, oferind și trucuri practice și imagini exclusive din călătoriile vedetelor. Cu o pasiune fantastică pentru călătorii, Laura își îndeamnă fiicele sale să exploreze lumea încă de la o vârstă fragedă, călătorind atât în țară, cât și în străinătate, astfel că nu se dezlipește de ele în nicio vacanță.

Recent, Laura a vorbit despre relația cu soțul său. Actrița a mărturisit într-un interviu pentru unica.ro că acesta este foarte implicat în creșterea fetelor și că este principalul său ajutor

În general mâna mea dreaptă, omul de bază este Cosmin. La curățenie am pe cineva, ziua fetele merg la grădi, la creșă, când am eu filmări rămâne Cosmin, uneori când sunt și bunicii aici mă ajută și ei, dar ei nu stau în București.”, a spus actrița pentru sursa citată.

Mai mult, în condițiile în care vedeta a jucat în zeci de roluri până acum, cârcotașii ar putea spune că soțul său ar putea nutri niște sentimente de gelozie, în special în anumite scene. Iată însă că adevărul este cu totul altul. Vedeta a spus că soțul său nu i-a făcut niciodată scene de gelozie din cauza rolurile din filme și seriale.

Nu, niciodată nu am avut discuții despre rolurile pe care le-am interpretat, adică nu discuții, ceva constructiv, ca o situație pe care nu știu cum să o gestionez de personaj, dar altceva nu.”, a mai dezvăluit actrița pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net