Laura Cosoi e de neoprit! Cât de mult muncește actrița însărcinată în 4 luni. Ce spune despre rolul din „Bravo, tată”

#Exclusiv Click!

Laura Cosoi (42 de ani) este binecuvântată. Face ceea ce îi place, adoră să joace în comedii și în curând reia filmările pentru serialul „Bravo, tată!” de la Antena 1 în care joacă rolul Letiției, iar iubitul ei este chiar Romică Țociu. La începutul acestui an, chiar de ziua ei, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, după un final de 2023 foarte greu, pentru că mama ei s-a stins din viață.

Frumoasa vedetă merge înainte încrezătoare și cu forțe noi și ne-a mărturisit pentru Click! că se regăsește cel mai mult în comedie! Serialul „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1, acolo unde se pare că Laura Cosoi va prezenta și o frumoasă emisiune!

Cum ai primit această propunere pentru a juca în serialul de la Antena 1, „Bravo, tată!"?

În primul rând mi-am dorit foarte mult să mă reîntorc în televiziune, într-o formulă care să mă avantajeze, să mă ungă pe suflet. Mi se pare că un serial de comedie este, practic, exact ce îmi trebuie în momentul ăsta, iar „Bravo, tată!" este absolut minunat, e foarte bine scris, am colegi minunați, care îmi sunt și prieteni, mulți dintre ei. Realmente ne și distrăm foarte tare pe platoul de filmare și sperăm că și cei de acasă să resimtă energia noastră bună.

Ce rol ai în „Bravo, tată"?

Sunt Zen, solară, luminoasă, Letiția, orientată mult spre spiritualitate, feng shui, numerologie, astrologie, deci cumva vin să purific sufletele celor din jurul meu, să le curăț chakrele și îmi cam iese!

Ca și personaje masculine, cine este soțul tău din film?

Am iubit, pe Romică Țociu, și joc mult cu Liviu Vârciu! Și cu ceilați! Și cu Diana Cavallioti, colega mea, care e foarte mișto și pe care o simpatizez dincolo de ecran, este o actriță foarte bună și mă bucur mult că acum avem șansa să fim împreună pe set!

S-au legat mai multe comedii pentru tine, în ultima vreme ai avut niște proiecte superbe!

Pentru mine, da! Mi se pare că este pentru sufletul meu! Îmi doream foarte mult să joc mai mult dramă, pentru că eu știu că pot și era o chestie de demonstrat, dar mi se pare că comedia este terapie, iar eu sunt făcută pentru comedie, adică înțeleg comedia la un nivel diferit, nu neapărat de altcineva, dar diferit, și mă provoacă și îmi place ce scoate din mine.

În paralel cu aceste proiecte de film tu mai faci și teatru, ai și piese de comedie!

S-a nimerit exact ce trebuie să fac eu! Exact ca și Letiția din „Bravo, tată!", are ea un scop în viață!

Cu cele trei fetițe te ajută mult soțul tău, Cosmin!

Da, mă ajută mult soțul meu, mă ajută și socrii, care vin de la Mureș.

Este greu cu trei fetițe?

Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine. Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și "Nu",  nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc.

Ce îți mai dorești pentru tine? Ai îndeplinit tot ce ți-ai propus și pe 2023?

Anul 2023 a fost un an foarte-foarte greu pentru mine, cel mai greu an din viața mea, dar să dea Dumnezeu să  rămânem cumva așa, tot împreună, sănătoși! Nu știu dacă îmi doresc altceva!

Ai suprins pe toată lumea cu vestea că vine al patrulea copil! Știți deja ce o să fie? Vine și un băiețel?

Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net