Laura Cosoi a ales numele celui de-al patrulea copil. Cine i l-a spus în vis: „Știam, a ales Dumnezeu”

La începutul anului, Laura Cosoi (42 de ani) anunța prin intermediul unei postări pe Instagram, platforma unde activează și păstrează legătura cu fanii, că va deveni mamă pentru a patra oară! Acum, artista a dezvăluit că a aflat sexul copilului și chiar știe numele pe care îl va purta.

Laura Cosoi a decis numele celui de-al patrulea copil / foto: colaj Facebook
Laura Cosoi a decis numele celui de-al patrulea copil / foto: colaj Facebook

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton, fiind căsătoriți de aproape 10 ani și au împreună trei fiice, Vera, Rita și Lara. Familia este pe cale să se mărească, căci vedeta a anunțat la începutul acestui an, chiar de ziua ei, că este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a patra oară, după un final de 2023 foarte greu, pentru că mama ei s-a stins din viață.  

Laura Cosoi: „Nu am ales eu a patra oară, a ales copilul”

Mai mult decât atât, cei doi au aflat deja sexul celui de-al patrulea copil pe care îl poartă în pântec și a decis chiar și numele. „L-am visat, mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus. Așa încât nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu. Merg împreună cu fetițele la biserică. Mergeam cu părinții la Iași, la biserica romano-catolică, unde părinții mei s-au căsătorit, acolo am fost și eu botezată.

Cosmin m-a cerut în căsătorie acolo. E un obicei al nostru, mi se pare că acolo ne conectăm toți. Există și un mic concert în cadrul slujbei. Copiii au învățat cum să se comporte. Noi în fiecare seară ne rugăm”, a dezvăluit Laura Cosoi, la Antena Stars.

Dacă în cazul sarcinilor anterioare a fost extrem de deschisă, în prezent, vedeta a mărturisit că ea și Cosmin Curticăpean nu își doresc, deocamdată, să facă public sexul copilului.

Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, ne mărturisea artista cu ceva timp în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net