Anca Țurcașiu, bunică la 53 de ani! Nora ei este însărcinată! Primele poze cu burtica de graviduță! „Mi-e frică!”

Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia Ancăi Țurcașiu! La doar 53 de ani, frumoasa solistă se pregătește să devină bunicuță. Nora Ancăi Țurcașiu, frumoasa Andreea, a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil și și-a etalat burtica proeminentă de graviduță. 

Se mărește cât de curând familia Ancăi Țurcașiu! Nora solistei a dat vestea cea mare. La aproape doi ani de la căsătoria cu Radu, fiul Ancăi, este însărcinată cu primul copil.

Andreea, nora Ancăi Țurcașiu, și-a arătat burtica de graviduță!

Andreea, soția fiului Ancăi Țurcașiu, a postat, pe rețelele de socializare, primele imagini cu sarcina, care este una destul de avansată. 

Tânăra s-a pozat mândră din cale afară în fața oglinzii, îmbrăcată în pijamale de satin grena, mângâindu-și burtica de graviduță. 

După dimensiuni, cel mai probabil tânăra a intrat deja în trimestrul doi de sarcină. Aceasta nu a dezvăluit încă sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. 

Anca Țurcașiu se pregătește să devină bunicuță! „Mi-e frică!”

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, s-a căsătorit civil în aprilie 2022, la doar 23 de ani, cu aleasa inimii lui, Andreea. 

Imediat după căsătoria tinerilor, Anca declara că nu este, încă, pregătită să devină bunică. 

„Cum sună apelativul ăsta! Soacră mare! Eu cu Andreea, nora mea, am avut o relație de prietenie, eu o consider o prietenă foarte bună. În curând să o să spun spun că sunt bunică! Nu mă gândesc la viitor. Mi-e frică!

A fost foarte emoționant momentul de la Starea Civilă, foarte frumos. Extrem de emoționant. Relația lor e de trei ani de zile, ei sunt foarte discreți.

Au făcut un eveniment foarte restrâns. Sunt niște copii, sunt buni, tandrii, romantici. Se completează reciproc. Eu am trăit acești trei ani alături de ei. Sunt un cuplu extrem de legat.

La cununie a fost puțină lume. Am fost eu, tatăl meu și copiii. Eu sunt familia mea”, a declarat Anca Țurcașiu, la Pro TV.

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, este rezultatul mariajului dintre cântăreață și Cristian Georgescu. Actrița și fostul ei partener au divorțat, în 2020, după 22 de ani de mariaj. Divorțul nu a fost unul amiabil.

Fiul Ancăi preferă să-și țină viața departe de lumina reflectoarelor. Tânărul a urmat cursurile Facultății de Pedagogie și s-a orientat către o meserie ce-i permite să fie mereu în natură, acesta fiind profesor de snowboard în Brașov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net