Anca Țurcașiu a mărturisit tot! Ce operații estetice își dorește: „Mi-ar plăcea să...”

Ultima actualizare:

Dacă în urmă cu 3 ani a primit o palmă grea de la viață când s-a despărțit de medicul Cristian Georgescu, acum vedeta parcă a renăscut! Artista își trăiește viața la maxim și se bucură de tot ce îi oferă viața, merge în vacanțe, se distrează din plin și se bucură cum n-a făcut-o în ultimii 25 de ani! La cei 53 de ani ai săi, Anca Țurcașiu se menține într-o formă de invidiat. Sunt mulți ani de când artista nu mai mănâncă carne și nici nu se atinge de lactate, zahăr sau fructe. Arată superb și trăiește superb! 

Anca Țurcașiu a mărturisit tot! Are sau nu are operații estetice?
Anca Țurcașiu a mărturisit tot! Are sau nu are operații estetice?

Anca Țurcașiu a mărturisit tot! Are sau nu are operații estetice?

Anca Țurcașiu a mărturisit că până acum nu a fost nevoie să își facă nicio operație estetică. Artista își trăiește viața foarte frumos și arată de minune. Nici nu e de mirare pentru că este foarte atentă la modul în care se îngrijește. Apropo de asta, Anca a mărturisit că nu are nicio operație estetică momentan, însă își dorește să își facă mici intervenții.

„Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine! Mi-ar plăcea să intervin în viitor cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului, și mă refer aici, în special, la zona gâtului. Cred că alimentația corectă, somnul și sportul ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire.”, a spus artista pentru Viva.ro.

Vedeta dezvăluia în urmă cu câteva luni pentru Click! ce face mai exact pentru a arăta atât de bine. Anca Țurcașiu ne-a dezvăluit că sportul joacă un ro foarte important în rutina sa.

Mă simt foarte bine! Simt că trăiesc, ca și cum îmi trăiesc zilele să mă bucur în fiecare zi de ele! Mă rog mult și fac din fiecare zi o bucurie, ca și când ar fi ultima! Așa mă gândesc în fiecare dimineață. Da, mănânc puțin, și am rămas pe foarte puține alimente, cu toate că m-am îngrășat în vara asta vreo 3 kilograme… Cred că eram prea slabă anul trecut, mi se numărau coastele. Fac mult sport! Sunt la fel, doar că am grijă mare. Am grijă! Adică e un mod de viață, nu e o dietă, nu e nimic. E un mod de viață! Fac o oră de sport în fiecare zi.”, a spus Anca Țurcașiu pentru Click.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net