N-o să îți vină să crezi cu cine pleacă Anca Țurcașiu în vacanță după Revelion! Anul 2024 vine cu multe surprize

Anca Țurcașiu trăiește pe picior mare! Dacă în urmă cu 3 ani a primit o palmă grea de la viață când s-a despărțit de medicul Cristian Georgescu, acum vedeta parcă a renăscut! Artista își trăiește viața la maxim și se bucură de tot ce îi oferă viața, merge în vacanțe, se distrează din plin și se bucură cum n-a făcut-o în ultimii 25 de ani! Dovadă stă și faptul că imediat după Revelion va pleca într-o vacanță exotică! Iată cine o va însoți acolo în 2024!

N-o să îți vină să crezi cu cine pleacă Anca Țurcașiu în vacanță după Revelion
N-o să îți vină să crezi cu cine pleacă Anca Țurcașiu în vacanță după Revelion

N-o să îți vină să crezi cu cine pleacă Anca Țurcașiu în vacanță după Revelion

„Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, este singurul meu regret, pentru că nu am avut grijă de mine. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună, pentru că eu voiam să le fac pe toate.”, spunea în urmă cu ceva timp Anca Țurcașiu.

Acum lucrurile stau total altfel. Artista nu ratează nicio ocazie pentru a se răsfăța și pentru a petrece timp de calitate cu oameni care îi fac plăcere. În anul 2023 a fost plecată într-o mulțime de vacanțe exotice alături de oameni de suflet. La începutul anului a fost în Thailanda și se pare că și în 2024 respectă tradiția. Într-un interviu pentru Unica.ro, artista a dezvăluit unde va petrece începutul noului an.

Anul 2024 vine cu multe surprize

„Da, tot așa, muncesc, de ani de zile eu nu am avut un revelion. Dar anul acesta, pentru prima oară, am luat o cazare în Brașov, chiar în Piața Sfatului, împreună cu niște prieteni ca să mă pot și bucura de câteva zile înainte și după Revelion. În rest, mergeam, cântam, plecam acasă, așa am zis să facem din asta și o minivacanță. Chiar m-am bucurat.

Anul acesta am ales Mauritius, un loc unde nu am fost niciodată, pentru că este o destinație la cel mai minunat ocean de pe planetă, Oceanul Indian, turcoaz, cald, primitor. Am făcut o gașcă de 9 prieteni, ne-am strâns așa câte unul, câte unul. Am fost motorul, am găsit și cazarea și tot, pe malul oceanului, într-o vilă, avem toți căsuța noastră, abia aștept să plec. Nu o să stau chiar o lună.”, a spus artista pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Marina Voica
Banner frate Mădălina Manole
 Claudia Pavel s-a mutat la Miami acum un an și ceva
Elena Gheorghe Cornel Ene și copiii lor Nicholas și Amelie 2 jpg
banner bianca dragusanu png
Cub sarah prodan
Adriana Bahmuțeanu divorț de Silviu Prigoană
banner catalin botezatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net