Anca Țurcașiu, vacanță cu fetele, departe de plaiurile mioritice. Ce destinație a ales: „Sunt pentru prima oară aici și foarte emoționată!”

Anca Țurcașiu (53 de ani) adoră să călătorească și mereu alege destinații pline de culoare. Are în plan o vacanță exotică în Mauritius, pentru luna ianuarie 2024, dar până atunci artista a plecat cu prietenele ei în Dubai, acolo unde s-a plimbat și a experimentat nu doar Miracle Garden, Dubai Marina, piscinele minunate și plimbările la Burj Khalifa și Burj Al Arab, dar a bifat chiar și unul dintre parcurile de distracție și nu a vrut să rateze atracțiile care i s-au părut interesante, încercând chiar senzații tari.

„Nu o să vă vină să credeți, dar sunt pentru prima oară în Dubai, prima oară. Și am venit aici din prima seară ca să văd spectacolul care începe la fântâni în câteva minute. Bănuiesc că mulți dintre voi l-ați văzut ,dar eu sunt foarte emoționată pentru că pentru mine este prima oară...”, a povestit Anca Țurcașiu, care, de asemenea, se menține cum știe mai bine, iar în vacanțe face sport și mișcare pe oriunde apucă, chiar și în piscină.

„Profităm în vacanță să facem mișcare și ne-am gândit să facem un antrenament de Aqua Gym, începem cu cardio, genunchiul la piept, palmele pe lângă corp, batem apa, 100 de ridicări cu genunchiul la piept, numărând din doi în doi”, spunea cântăreața din piscină, în timp ce îi dădea lecții de sport unei prietene care o urmarea cu atenție. 

Își trăiește viața din plin

Anca Țurcașiu este mereu cu zâmbetul pe buze și își trăiește viața din plin. După divorțul anunțat în iulie 2020, de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, bărbatul care i-a fost alături timp de 20 de ani, vedeta se bucură de tot ce o înconjoară, își acordă mai multă atenție și se plimbă  destul de mult.„Mă simt foarte bine! Simt că trăiesc ca și cum îmi trăiesc zilele să mă bucur în fiecare zi de ele! Mă rog mult și fac din fiecare zi o bucurie ca și când ar fi ultima! Așa mă gândesc în fiecare dimineață”, ne povestea Anca Țurcașiu, în luna august, într-un interviu pentru Click!, radiind la propriu, din toate punctele de vedere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net