Anca Țurcașiu dezvăluie secretul siluetei sale de vis! La ce a renunțat vedeta: „A fost un chin pentru mine”

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai cunoscute personalități de televiziune din România face dezvăluiri despre schimbările sale alimentare din ultimii ani. La vârsta de 53 de ani, vedeta se prezintă într-o formă de zile mari și a explicat dieta și obiceiurile care se află în spatele modului ei de a fi și a arăta.

Cum funcționează și pe ce se bazează dieta Ancăi Țurcașiu / foto: Colaj Click!
Cum funcționează și pe ce se bazează dieta Ancăi Țurcașiu / foto: Colaj Click!

În dieta alimentară a Ancăi Țurcașiu, carnea, lactatele, fructele și chiar făinoasele nu își mai au de mult timp rolul. Are un stil de viață sănătos, bazat pe un regim echilibrat care include foarte multe legume și obișnuiește să facă foarte mult sport.

Ce sacrificii face Anca Țurcașiu pentru a arăta impecabil

Anca Țurcașiu a fost invitată în cadrul emisiunii online a medicului Adina Alberts și a făcut confesiuni referitoare la schimbările sale alimentare și dieta pe care a adoptat-o în timp.

„Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea, adică eu nu am fost carnivoră de când mă știu.

Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine și, când am plecat de acasă la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, adică natural nu am… nu pentru că iubesc animalele sau știi alții cum declară. Iubesc foarte mult animalele, nu am avut o problemă din asta, să nu mănânc carne sau pentru că e sănătos sau e nesănătos”, a spus vedeta.

Vedeta a renunțat la lactate din motive medicale

O analiză care nu a ieșit așa cum ar fi trebuit a determinat-o pe Anca Țurcașiu să renunțe la lactate, îndrumată fiind de medic.

„E adevărat că am citit multe cărți despre până să renunț, aduse de afară, pe vremea lui Ceaușescu imaginează-ți că nu era la noi literatură de specialitate, dar apoi am renunțat după ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune, pe mine m-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu.

ATPO era valoarea mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate”, a continuat Anca Țurcașiu.

„Am avut vreo doi ani în care nu am mâncat nimic produs animal”

Anca Țurcașiu, despre schimbările din alimentația sa / foto: Social media
Anca Țurcașiu, despre schimbările din alimentația sa / foto: Social media

Problemele de sănătate ale Ancăi Țucașiu s-au rezolvat după ce a renunțat, ulterior, și la consumul de lactate.

„Le-am zis că la carne am renunțat, dar că la lactate n-am cum să renunț, pentru că nu știu să mănânc decât brânză cu brânză. Am zis apoi ce-ar fi să încerc, că n-am cum să… Eu pot orice pe pământul ăsta, faptul că eu am renunțat la lactate acum 7 ani, sau 5 sau 6, nu mai știu câți, (…) Și am spus că pot orice și să vedem dacă medicul are dreptate. (…) Să știi că am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație.

Adică chiar am rezolvat-o natural, nu m-a mai durut nimic. Și nu am mai mâncat de atunci până astăzi. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate. Am avut vreo doi ani în care nu am mâncat nimic produs animal, dar am făcut foarte mult sport, am făcut fitness și am fost împinsă de la spate să revin să mănânc măcar ouă, măcar pește. Și mănânc ouă și pește, dar nu sunt mare amatoare”, a adăugat vedeta de televiziune. 

Pe ce se bazează în prezent dieta Ancăi Țurcașiu

Cum se menține vedeta într-o formă de zile mari / foto: Social media
Cum se menține vedeta într-o formă de zile mari / foto: Social media

A renunțat nu doar la produse lactate și de origine animală, ci și la zahăr și făinoase. Acum, vedeta de televiziune consumă foarte multe legume.

„Spanac, varză, linte, hummus, salate, semințe, avocado, mănânc. Raportarea mea la mâncare este total diferită. Toată lumea se gândește la mâncare încontinuu. Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe, nu mai mănânc lactate, am renunțat la foarte multe și am început să mănânc din ce în ce mai puțin, să trăiesc cu mai puțină hrană”, a încheiat Anca Țurcașiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net