Anca Țurcașiu părăsește România? Vedeta, gata să ia o decizie radicală: „Vând tot și plec”

Ultima actualizare:

Cu priviri îndreptate spre țările unde soarele și căldura domnesc aproape tot timpul anului, celebra cântăreață Anca Țurcașiu pare hotărâtă să facă un pas radical în căutarea verii fără sfârșit. La vârsta de 53 de ani, artista a declarat că nu se mai poate acomoda cu vremea aspră din România și că este pregătită să renunțe la iernile friguroase pentru totdeauna.

Anca Țurcașiu pare hotărâtă să facă un pas radical în căutarea verii fără sfârșit. Foto: Click.
Anca Țurcașiu pare hotărâtă să facă un pas radical în căutarea verii fără sfârșit. Foto: Click.

Dragostea mea pentru un țărm de mare e nemăsurată... Mă gândesc foarte serios la a-mi vinde toate paltoanele, cizmele, căciulile, mănușile etc. pentru ca, la un moment dat, să elimin iernile din viața mea trăind din octombrie până în mai pe undeva pe planeta asta, unde este vară. Ce ziceți?”, a scris artista pe contul său de Instagram, evidențiindu-și dorința de a face o schimbare majoră în stilul său de viață.

O experiență care i-a deschis Ochii

Anul trecut, Anca Țurcașiu a testat acestă decizii atunci când a închiriat un apartament în Thailanda și a petrecut acolo trei săptămâni. Experiența a fost una revelatoare, determinând-o să se gândească mai serios la eliminarea iernilor reci din viața sa.

Am ales anul ăsta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici (și tot mi se pare puțin...). Să mă gospodăresc cu hrana, cu transportul, cu toate. Vreau să trăiesc această experiență. Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea... Vom vedea ce va fi. Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Sunt foarte obosită acum. Urați-mi vise frumoase! Vă îmbrățișez!”, a mărturisit ea pe platforma de socializare.

Planuri de viitor și ape exotice

Cuvintele sale dezvăluie un plan îndrăzneț, dar totuși ponderat, de a căuta locuri cu climă caldă și plajele lungi pentru a-și petrece viața de toamnă și iarnă. În ciuda deschiderii spre această schimbare majoră, Anca Țurcașiu rămâne deschisă la orice experiență și aventură care îi poate aduce zâmbetul și căldura în sufletul său.

Artista pare să fie pregătită să-și vândă hainele de iarnă și să lase în urmă zilele reci, cu speranța că locurile exotice și soarele veșnic vor încălzi sufletul ei. Cu toate că viitorul rămâne incert, curajul ei de a face această schimbare indică un spirit liber și aventuros, gata să îmbrățișeze frumusețea lumii în toată splendoarea sa. Cu fiecare pas către soare, Anca Țurcașiu pare hotărâtă să descopere căldura vieții în cele mai exotice și îndepărtate colțuri ale lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net