Anca Țurcașiu face senzație, la 53 de ani! Artista este într-o formă de zile mari: „M-am îngrășat 3 kilograme în vara asta!”

#Exclusiv Click!

Anca Țurcașiu (53 de ani) a urcat, aseară, cu mari emoții, pe scena Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia  cu ocazia ediției aniversare Mamaia 60. Artista a arătat impecabil, a afișat o siluetă de invidiat, așa cum ne-a obișnuit, purtând o rochie lungă, mulată.

După recitalul de pe scena de la Mamaia, Țurcașiu a fugit la un alt spectacol, la hotelul unde lucrează de ani de zile pe litoral, dar ne-a povestit între cele două concerte cât de bine se simte în pielea ei, trăind fiecare clipă la maxim, ce vacanțe își dorește să facă alături de grupul ei de prietene și cât de puțin mănâncă, pentru că s-a obișnuit cu un stil de viață civilizat. De altfel, Anca Țurcașiu ne-a mărturisit că s-a îngrășat 3 kilograme, mare lucru pentru ea.

Cum a fost pe scena ediției aniversare a Festivalului de la Mamaia? Va tot auzeam că aveți emoții!

Da, nu știu de ce! Habar nu am. Cred că  m-am întors așa, în timp, în emoția adolescenței!

Probabil pentru că e vorba de Festivalul de la Mamaia, care v-a trezit mai multe amintiri… Lumea a fost entuziasmată, cred că și publicul e dornic să vadă atâția artiști mari!

Cu siguranță. Sunt convinsă de asta, pentru că se întâmplă foarte rar, și mă bucur că  cineva s-a  gândit să facă asta. Am și spus pe scenă. Consider că sunt privilegiată.

Ați terminat sezonul la mare? Știu că lucrați la un hotel din Mamaia pe toată perioada verii!

Nu. Am spectacol! Fug acum la spectacol!

Ați postat un mesaj pe Instagram, care spune așa: „Toată lumea îmi spune că m-am reinventat...”. Și noi spunem mereu că Anca Țurcașiu arată senzațional! Cum vă simțiți acum?

Mă simt foarte bine! Simt că trăiesc, ca și cum îmi trăiesc zilele să mă bucur în fiecare zi de ele! Mă rog mult și fac din fiecare zi o bucurie, ca și când ar fi ultima! Așa mă gândesc în fiecare dimineață.

În ceea ce privește meniul, tot puțin mâncați?

Da, mănânc puțin, și am rămas pe foarte puține alimente, cu toate că m-am îngrășat în vara asta vreo 3 kilograme… Cred că eram prea slabă anul trecut, mi se numărau coastele. Fac mult sport! Sunt la fel, doar că am grijă mare. Am grijă! Adică e un mod de viață, nu e o dietă, nu e nimic. E un mod de viață! Fac o oră de sport în fiecare zi. Mâine, de exemplu, (n.r. azi, duminică) am la ora 10.00 pilates cu turiștii, la Phoenicia, la ora 16.30 am Aqua Gym cu turiștii, seara, spectacol de 3 ore, adică...

Au venit și copiii în vizită, am văzut, fiul cu nora! Vă vedeți des?

Da! De câte ori vin la mine! O dată pe săptămână, vreo două zile pe săptămână stau cu  mine.

Când vă întoarceți în București, ce mai urmează?

Plec la Festivalul de modă de la Cluj-Napoca, pe care îl prezint, pe 8-9-10 septembrie și apoi plec într-o vacanță în Grecia, cu copiii, cu fiul și cu nora mea, pentru că nu am mai plecat cu ei de nu știu când.

La un moment dat, când vorbeam de vacanță, mi-ați spus că anul viitor vă doreați să mergeți, parcă, o lună de zile  în Filipine…

Nu, nu, am revenit, pentru că mi-am împărțit vacanța. O să plec în Dubai cu vreo 6 fete, plecăm într-o vacanță a fetelor în Dubai, și s-ar putea să mai plec în iarnă, în ianuarie, în Mauritius, tot așa, cu un grup de fete. Suntem prieteni mulți și doritori de vacanțe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net