Marina Voica și-a uimit colegii la repetițiile pentru Festivalul de la Mamaia! La 86 de ani a cântat live cu mare ușurință

Ultima actualizare:

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine astăzi, după 11 ani de absență, într-o ediție de excepție, care se va desfășura pe durata weekend-ului 25-27 august, în Piațeta Perla din Mamaia, începând cu ora 19.00. Evenimentul este unul aniversar și va aduce pe scenă cele mai sonore nume ale muzicii ușoare românești, alături de Orchestra Festivalului, dirijată de Daniel Jinga. 

Marina Voica, o adevărată artistă la 86 de ani 

Artiștii sunt încă în toi cu repetițiile, iar mai devreme Marina Voica (86 de ani) a făcut senzație pe scenă. A repetat live melodia “Și afară plouă, plouă”, spre surprinderea lui Aurelian Temișan și a dirijorului orchestrei care s-au mirat de calitățile vocale pe care îndrăgita artistă le mai poate avea la această vârstă.

Aurelian Temișan a filmat-o pe Marina Voica și a urcat imediat momentul de la repetiții pe rețelele de socializare.

“Marina Voica (86 de ani) cântă live, cu orchestra – Mamaia 2023 – Avem pe scenă o întreagă istorie! Ce poate fi mai minunat?”, a punctat Temișan, vizibil emoționat.

Recitaluri Holograf și Direcția 5

În această seară de vineri, 25 august, de la ora 19.00, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, vor cânta Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică, precum și K1, dar vor avea loc și recitaluri Direcția 5 și Holograf.

Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi. 

Declarat sold-out, evenimentul va putea fi urmărit și întransmisie directă, prin intermediul unor televiziuni naționale, KissTV, Magic TV, Rock TV și TVR2, care vor transmite live începând cu ora19.00.În prologul Festivalului, a avut loc o conferință de presă, găzduită de Centrul de Presă al Festivalului Mamaia 60, la care au participat Liana Stanciu și Aurelian Temișan, prezentatorii festivalului, Laura Stroe, directoarea Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Daniel Klinger, producătorul general al Festivalului Mamaia 60, într-odiscuție moderată de ofițerul de presă al festivalului.

„Ne face o plăcere deosebită să fim parte la acest festival cu totul și cu totul special”, a declarat Horia Ghibuțiu, ofițerul de presă alacestui eveniment, despre care a  adăugat că „e o foarte frumoasălegătură între vechi și nou. Practic, încercăm să ducem mai departe tradiția acestuia, nu doar prin calitatea interpreților care i-au adus glorie festivalului în sine, ci și prin punerea în scenă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net