Mira, criticată după ce a batjocorit musulmanii! „Cum poate să facă asta? Mi se pare lipsă de respect”

Aflată în vacanță în Dubai, artista Mira s-a bucurat de cele mai frumoase locuri puse la dispoziție de tărâmul miliardarilor, însă vedeta noastră a făcut o gafă de zile mari, care a fost aspru taxată. 

image

Aflată la moschee, un loc sfânt și cu extrem de multe reguli pentru musulmani, cântăreața și-a făcut de cap așa cum a știut ea mai bine, totul doar pentru un clip video reușit pe TikTok.

Mira, gesturi lipsite de respect în moschee

În urmă cu trei săptămâni, Mira și Theo Rose au lansat împreună o nouă melodie: „Ca-n România”, care a făcut deja peste 4 milioane de vizualizări.

Aflată în Dubai, artista a considerat că este locul potrivit cu versurile melodiei, așa că nu a mai stat mult pe gânduri și s-a filmat dansând, dar nu oriunde, ci la moschee.

O tânără musulmană a explicat de ce gestul ei a fost unul lipsit de respect la adresa musulmanilor. Regulile de la moschee sunt unele extrem de stricte și nu înțelege cum de cântăreața noastră a fost lăsată să facă anumite gesturi cu mâinile, ceea ce este complet interzis. De asemenea, nu puțini au fost creștinii care i-au atras atenția că nu este deloc bine ce a făcut. 

„Deci, mergi la moschee, un loc în care oamenii vin să se roage și să vorbească cu Dumnezeu și tu pui muzică și dansezi? Putea să fie o biserică, o mănăstire...Poți face asta acolo? Pe bune...Mi se pare lipsă de respect. Nu înțeleg cum a ajuns să facă acolo acele video-uri, căci regulile la moschee sunt foarte stricte.

Nu ai voie să faci niciun fel de gest cu mâinile. Cum ai reușit să faci asta? A mai postat ceva de genul pe plajă, dar asta e total ok. Nu e vorba doar despre mine, să nu crezi că m-am ofensat doar pentru că sunt musulmană. Dar sunt atâția oameni creștini în comentariile tale care spun că ai făcut ceva extrem de greșit.”, a explicat femeia, pe TikTok. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net