Bărbatul care i-a fost alături Ancăi Țurcașiu după divorț: „El a fost tot timpul acolo”

Anca Țurcașiu (53 de ani) și-a luat o palmă dură de la viață, în urmă cu aproape trei ani, când ea și soțul său, medicul Cristian Georgescu, s-au despărţit. Totuși, se pare că această separare a determinat-o pe artistă să renască, pur și simplu. Frumoasă a fost dintotdeauna, dar acum parcă a întinerit cu totul. Deși despărțirea a fost grea, artista a avut pe umărul cui plânge. Iată cine este bărbatul care i-a fost alături în tot acest timp.

banner anca turcasiu png

Un divorț dureros

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu în SUA pe când se afla într-un tuneru alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, chiar la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Rodul dragostei dintre Anca și Cristian este Radu, fiul lor care între timp s-a și căsătorit.

Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa trăise o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. Actrița s-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu timp de patru ani, din 1993 până în 1997.

Bărbatul care i-a fost alături Ancăi Țurcașiu după divorț

Ei bine, după un mariaj care a durat 22 de ani, cuplu a decis să își spună adio. O separare grea, dar peste care Anca a reușit să treacă cu ajutorul unui bărbat foarte important în viața sa. Invitată la emisiunea „La Măruță”, Anca a mărturisit că cel care a sprijinit-o cel mai mult a fos chiar tatăl său, Cornel, care a și însoțit-o la interviu.

„Imaginează-ți că este foarte important să ai niște brațe care să te cuprindă în această viață. Eu le am pe ale lui și nu numai. Dacă stăm să ne gândim, foarte mulți oameni au apărut mai târziu în viața mea sau au intrat și au ieșit din viața mea. El a fost tot timpul acolo, de când m-am născut”, a declarat Anca Țurcașiu

Între timp Anca se concentrează pe carieră și pare foarte împlinită și liniștită cu ceea ce este. Fostul soț pe de altă parte, și-a refăcut viața la scurt timp după divorț și acum urmează să se căsătorească cu actuala parteneră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net