Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul dejun! Actrița a renunțat la carne, lactate și fructe

Ultima actualizare:

La cei 53 de ani ai săi, Anca Țurcașiu se menține într-o formă de invidiat. Sunt mulți ani de când artista nu mai mănâncă carne și nici nu se atinge de lactate, zahăr sau fructe. De curând, aceasta le-a dezvăluit fanilor o rețetă simplă şi delicioasă pentru micul dejun, scrie adevărul.ro. 

Anca Țurcașiu are 53 de ani Foto: Facebook
Anca Țurcașiu are 53 de ani Foto: Facebook

Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul-dejun

Mulți sunt cei care se întreabă ce mănâncă acum Anca Țurcașiu, asta după ce a renunțat la atâtea alimente. Pe pagina sa de Instagram vedeta a publicat un video în care le arată urmăritorilor ce consumă dimineața. 

Bună dimineața! Haideți cu mine la micul-dejun, care înseamnă avocado cu sos soia și cu lămâie, omletă, ardei gras și măsline, un sendviș excepțional!”, a explicat Anca Țurcașiu într-o postare video distribuită Facebook și pe Instagram. 

Ce declara Anca Țurcașiu despre consumul de carne 

„Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea, adică eu nu am fost carnivoră de când mă știu. Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine și, când am plecat de acasă la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, adică natural nu am, nu pentru că iubesc animalele sau știi alții cum declară. Iubesc foarte mult animalele, nu am avut o problemă din asta, să nu mănânc carne sau pentru că e sănătos sau e nesănătos”, a spus Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a renunțat și la lactate

Invitată în emisiunea online a medicului Adina Alberts, Anca Țurcașiu a dezvăluit și cum a renunțat la lactate. O analiză nu i-a ieșit bine, iar medicul a sfătuit-o să renunțe. „E adevărat că am citit multe cărți până să renunț, aduse de afară, pe vremea lui Ceaușescu imaginează-ți că nu era la noi literatură de specialitate, dar apoi am renunțat, după ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune, pe mine m-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu. 

ATPO era valoarea mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate”, a mai declarat ea.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net