Ce meserie modestă a avut fiul Ancăi Țurcașiu. Din ce a făcut Radu bani, imediat după ce și-a dat BAC-ul

Ultima actualizare:

Toată lumea o cunoaște pe Anca Țurcașiu, fiind una dintre cele mai populare și îndrăgite artiste din România, dar puțini sunt cei care știu cine este fiul ei. Radu, un tânăr chipeș și extrem de talentat, nu a călcat pe urmele mamei sale și nu își dorește o carieră în lumea showbizului. Cine este, cu ce se ocupă acum și ce meserie a avut după ce a dat BAC-ul fiul Ancăi Țurcașiu?

Ce meserie modestă a avut fiul Ancăi Țurcașiu, după ce a dat BAC-ul / foto: Facebook
Ce meserie modestă a avut fiul Ancăi Țurcașiu, după ce a dat BAC-ul / foto: Facebook

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în 2020, după 22 de ani de mariaj. S-au căsătorit în 1998 și împreună au un fiu, Radu Georgescu. Pentru artistă, ziua de 29 aprilie este una extraordinar de specială, deoarece fiul ei a făcut cununia civilă la vârsta de 23 de ani cu partenera sa, o tânără pe nume Andreea. Vedeta în vârstă de 53 de ani a devenit soacră mare în urmă cu doi ani, iar acum recunoaște că și-ar dori să devină bunică.

Ce meserie modestă a avut fiul Ancăi Țurcașiu, după ce a dat BAC-ul

Deși Anca Țurcașiu este una dintre cele mai populare și îndrăgite artiste din România, băiatul ei Radu nu pare să-i calce pe urme. El nu își dorește o carieră în lumea showbizului precum celebra lui mamă. Radu s-a făcut remarcat în urmă cu câțiva ani, când a luat nota 10 la Matematică și 9.45 la proba de Fizică, de la Bacalaureat. Ba mai mult, tânărul, care e absolvent al liceului „Gheorghe Lazăr”, din dorința de a fi independent din punct de vedere financiar, s-a angajat pe litoral ca ospătar la o terasă, imediat după ce a dat BAC-ul.

Ulterior, tânărul a urmat cursurile Facultății de Pedagogie și deși este chipeș și extrem de talentat, cântă la pian, fiul Ancăi Țurcașiu s-a orientat către o meserie ce-i permite să fie mereu în natură, fiind profesor de snowboard în Brașov.

La vârsta de 23 de ani, pe data de 29 aprilie 2022, Radu a făcut cununia civilă cu iubita sa, Andreea. Evenimentul a avut loc la Primaria Sectorului 6, din Drumul Sării. Cununia religioasă a avut loc pe data de 3 septembrie, la biserica Sf. Elefterie, din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net