Șoc total! Nora marelui Adrian Daminescu face bani din OnlyFans! Alina s-a afișat goală și fără inhibiții

Nora lui Adrian Daminescu, goală de prejudecăți, dar și de haine, într-o filmare din social media. Alina Daminescu a anunțat prin cadrul unei postări pe Facebook faptul că s-a reorientat în carieră și a decis să își găsească o altă sursă de venit: OnlyFans. 

image

Soția lui Cezar Daminescu, fiul adoptiv al lui Adrian, este căsătorit de ani de zile cu Alina. Femeia s-a postat goală-pușcă într-un clip video, prin intermediul căruia a anunțat că se activează pe OnlyFans. 

Nora lui Adrian Daminescu s-a afișat goală. Face bani din OnlyFans

Cântărețul este căsătorit cu Daniela, mama lui Cezar, pe care acesta l-a acceptat și l-a iubit ca pe propriul copil. În anul 2018 i-a organizat o nuntă fastuoasă, Cezar și Alina unindu-și destinele într-un cadru de vis. 

image

Acum aflăm că nora lui Adrian s-a reorientat în carieră și a decis să intre în industria OnlyFans, în care activează mai multe vedete din România. Alina Daminescu și-a șocat fanii și apropiații atunci când a postat pe Facebook un clip video în care apare goală, în fața unei ferestre, „acoperită” însă de draperie. Imaginea a ajuns virală pe Internet. 

Cezar și-a susținut tatăl în lupta cu cancerul 

Adrian Daminescu s-a confruntat vreme de doi ani de zile cu una dintre cele mai grele boli: cancer. Dintre toți cei care i-au fost aproape, un mare sprijin l-a reprezentat fiul lui adoptiv. După perioada nefastă prin care au trecut, Cezar a oferit un interviu presei în care a vorbit despre lupta dusă de tatăl său, dar și despre relația lor. 

„Oamenii, în general, au o conexiune și o apreciere. Cumva, am rezonat unul cu altul, foarte bine. Există o apropiere foarte mare. Am ajuns la această situație în care eu îi port numele. Eu îi spun Adrian, așa am simțit, eu de fel nu sunt cu 'mămica', cu 'tăticul', eu sunt puțin mai rece.

Dar, când a fost momentul cel mai dificil, când am aflat că trebuie să facă tratament la spital, timp de un an, în fiecare dimineață, am revenit din Columbia, am încheiat instant sezonul de călătorii.

Timp de un an, zi de zi, am fost cu Adrian la spital. El trebuia să meargă, la tratament, în fiecare dimineață, stăteam câte 3 ore, îl așteptam afară, pe un scăunel. De-abia când am primit informația de la medici că este bine, de-abia atunci am repornit proiectul de turism”, a declarat Cezar Daminescu, fiul adoptiv al solistului Adrian Daminescu, într-un interiuv impact.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net