VIDEO tulburător în finala X Factor. Andrada Precup a cântat piesa "România" cu Adrian Daminescu și Damian Drăghici. Sala a amuțit

image
Andrada Precup, moment emoționant cu Adrian Daminescufoto: Antena 1

Moment înălțător în finala X Factor România, sezonul 9. Andrada Precup, concurenta lui Ștefan Bănică, ne-a adus din nou lacrimi în ochi, iar de data aceasta au contribuit și doi mari artiști din România: Adrian Daminescu și Damian Drăghici.

Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca se luptă în marea finală X Factor sezonul 9 pentru premiul de 50.000 de euro. Aceștia au pregătit nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România. Cei patru băieți de la Super 4 au cunoscut-o pe Raluka, cea alături de care au avut un moment special, dar vor interpreta și o melodie alături de mentorul lor, Florin Ristei. 

Delia a avut o provocare în a găsi un invitat special cu o voce care să se potrivească perfect cu cea a Soniei Mosca, însă rezultatul a ieșit spectaculos: Sonia a avut un duet magistral cu Monica Anghel. Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam.

Pentru a pune în valoare emoția și acuratețea care au scos-o în evidență pe Andrada Precup, Ștefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu, iar momentul a fost de aur. Emoția Andradei, vocea perfectă, forța vocală a lui Adrian Daminescu și naiul sfâșietor al lui Damian Drăghici s-au completat minunat pentru un moment care nu va fi uitat ușor. Cei trei au interpretat piesa "România", compusă de Adrian Daminescu, piesă la care vibrează și cel mai insensibil telespectator.

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg