VIDEO tulburător în finala X Factor. Andrada Precup a cântat piesa "România" cu Adrian Daminescu și Damian Drăghici. Sala a amuțit

Ultima actualizare:

    Andrada Precup, moment emoționant cu Adrian Daminescufoto: Antena 1
Andrada Precup, moment emoționant cu Adrian Daminescufoto: Antena 1

Moment înălțător în finala X Factor România, sezonul 9. Andrada Precup, concurenta lui Ștefan Bănică, ne-a adus din nou lacrimi în ochi, iar de data aceasta au contribuit și doi mari artiști din România: Adrian Daminescu și Damian Drăghici.

Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca se luptă în marea finală X Factor sezonul 9 pentru premiul de 50.000 de euro. Aceștia au pregătit nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România. Cei patru băieți de la Super 4 au cunoscut-o pe Raluka, cea alături de care au avut un moment special, dar vor interpreta și o melodie alături de mentorul lor, Florin Ristei. 

Delia a avut o provocare în a găsi un invitat special cu o voce care să se potrivească perfect cu cea a Soniei Mosca, însă rezultatul a ieșit spectaculos: Sonia a avut un duet magistral cu Monica Anghel. Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam.

Pentru a pune în valoare emoția și acuratețea care au scos-o în evidență pe Andrada Precup, Ștefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu, iar momentul a fost de aur. Emoția Andradei, vocea perfectă, forța vocală a lui Adrian Daminescu și naiul sfâșietor al lui Damian Drăghici s-au completat minunat pentru un moment care nu va fi uitat ușor. Cei trei au interpretat piesa "România", compusă de Adrian Daminescu, piesă la care vibrează și cel mai insensibil telespectator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net