Victoria Răileanu, probleme cu sarcina: „Am avut două sângerări puternice”

Actrița Victoria Răileanu (35 de ani) a anunțat în luna ianuarie că este însărcinată, pentru a doua oară. Situația nu a fost, însă, deloc roz în primele luni de sarcină, atunci când actrița s-a simțit rău și a avut probleme de sănătate, printre care și două sângerări provocate de un hematom. 

Victoria Răileanu și soțul ei, Andrei Ștefănescu, sunt în culmea fericirii, căci actrița se pregătește să aducă pe lume o fetiță în curând. 

Actrița mai are un fiu pe nume Carol, rezultat din mariajul cu Conrad Mericoffer, și acum de abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușa, care i-a dat însă ceva de furcă. 

Victoria Răileanu, în pericol să piardă sacina

Actrița a povestit, pe rețelele de socializare, că a avut probleme mari de sănătate în primele luni de sarcină. 

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă. 
Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, a povestit Victoria Răileanu, pe Instagram.

Actrița a mai menționat că în prezent se simte foarte bine și de abia așteaptă să devină mămică pentru a doua oară. 

„Într-un mod nu foarte conștient, am început să-mi construiesc o oază de bine în jurul meu ca săo protejez. Îmi doream o stare cât mai bună cât mai constant, îmi doream să râd și să mă bucur în fiecare zi. Ca să fie ea bine și eu odată cu ea. 

Și am reușit. Am râs mai mult și mai cu poftă în ultima perioadă decât în ultimii ani la un loc. A fost foarte fun până acum și mă gândesc cu un ghimpe-n suflet că poate mă ține starea asta doar pe perioada sarcinii. Sau…dacă e o stare indusă de mine, poate reușesc să o extind și după…nu știu. Sper!”, a mai spus actrița.

La 4 ani de la divorțul de Conrad Mericoffer, actrița Victoria Răileanu s-a logodit cu  Adrian Ștefănescu, bărbatul pe care l-a cunoscut  prin intermediul unei aplicații matrimoniale și care o va face mamă pentru a doua oară. Cei doi s-au logodit la Paris, iar acum formează o familie fericită care, în curând, se va mări.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit pe data de 30 iulie 2023 într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia! Victoria a decis să poarte o rochie vaporoasă din paiete, completată de un buchet mare de hortensie mov și să  aibă un look cât se poate de natural. Partenerul său s-a îmbrăcat în ziua nunții într-o cămașă frumoasă albă și pantaloni scurți, de in. 

Victoria Răileanu s-a despărțit  de fostul ei partener de viață în vara anului 2020, după o relație de 7 ani. Ea și actualul soț al Anei Odagiu, Conrad Mericoffer, au împreună un băiat pe nume Carol, născut în 2015.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net