Actrița Victoria Răileanu a anunțat că este însărcinată. A făcut publice primele imagini cu burtica: „Acum e mai real”

Bucurie mare în familia Victoriei Răileanu, în vârstă de 35 de ani. Îndrăgita actriță a făcut marele anunț pe rețelele de socializare: este însărcinată pentru a doua oară! Artista mai are un băiat, pe nume Carol, din căsnicia anterioară cu actorul Conrad Mericoffer.

Actrița Victoria Răileanu a anunțat că este însărcinată / foto: Arhiva Click!
Actrița Victoria Răileanu a anunțat că este însărcinată / foto: Arhiva Click!

Îndrăgita actriță din serialul „Vlad”, Victoria Răileanu, în vârstă de 35 de ani, a dat marea veste pe rețelele de socializare. Ea și actualul ei soț, Adrian Ștefănescu, sunt în culmea fericirii și asta pentru că vedeta va deveni din nou mamă. Deși nu a făcut declarații despre sarcină, artista a publicat mai multe imagini pe pagina sa personală de Instagram.

„Mă uit la pozele astea și parcă nu-mi vine să cred. Parcă acum a devenit mai real. Mulțumim tuturor pentru gânduri și urări. De când am început să anunțăm oamenii apropiați a nins peste noi cu atâta bucurie, încât uneori e copleșitor”, este mesajul care însoțeste imaginile publicate de actriță pe contul său de Instagram.

Artista poartă o rochie roșie, mulată și își arată cu mândrie burtica de gravidă. Cunoscută pentru numeroasele sale roluri remarcabile, vedeta a reușit să aducă multă bucurie fanilor datorită acestei etape din viața sa și a primit multe comentarii cu cuvinte de laudă și urări din partea internauților copleșiți de emoție.

Actrița a dat vestea pe rețelele de socializare

Victoria Răileanu mai are un băiețel, pe Carol, din mariajul cu actorul Conrad Mericoffer, actualul soț al Anei Odagiu. Cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste, după o relație de 7 ani, însă au rămas în relații bune de dragul băiețelului lor și sunt foarte implicați în creșterea micuțului.

În prezent, actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Ștefănescu. S-au cunoscut pe o aplicație de dating și s-au căsătorit în vara anului 2023, după doi ani de relație. Acum, vedeta și soțul ei se pregătesc de venirea pe lume a primului copil al cuplului. Momentan, nu au dezvăluit sexul bebelușului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net